Cum câștigi la ruletă


Văzut ca un joc popular de cazino, ruleta este un nume care provine din limba franceză și înseamnă ”roată mică” și despre care se spune că a apărut în secolul XVII. Dată fiind popularitatea sa, au existat persoane care de-a lungul timpului au încercat să conceapă strategii de câștig pe termen lung la ruletă. Majoritatea dintre ele au fost sortite eșecului, însă există și strategii implementate care au avut succes pe termen lung.

Ce este jocul de ruletă și cum se joacă

Jocul de ruletă este unul dintre cele mai jucate jocuri de cazino din întreaga lume. Se spune despre el că își are originea în secolul XVII și nu datorită francezului Blaise Pascal, ci pare că este o combinație între un joc cu roată inventat în 1720 și un joc italian denumite Biribi. Deși la o primă impresie pare că oricine poate juca ruletă, nu oricine poate câștiga. Există strategii simple de joc și cu puțină atenție șansele de a câștiga pot crește cu ușurință.

Desfășurarea jocului are loc pe o masă specială, împărțită în mai multe zone. În total sunt 37 de diviziuni egale, numerotate de la 0 la 36, iar suma totală a acestor numere este 666. Jucătorul va miza diferite sume de bani cu câteva secunde înainte ca bila să fie aruncată de dealer pe roata cu numere. Un jucător poate efectua mai multe pariuri pe durata unei singure rotiri, iar suma câștigată pentru un singur număr este echivalentul a 36 X suma pariată. Pe lângă pariurile pe numere, jucătorul poate alege să mizeze și pe culoare, duzină, coloană, numere mici/mari, numere pare/impare, însă câștigurile diferă în funcție de fiecare pariu în parte.

Cele mai bune strategii de a câștiga la jocul de ruletă

Martingale

Ideea din spatele acestui sistem este foarte simplă și asta a făcut-o să devină una dintre cele mai populare strategii la ruletă. Tot ce trebuie să faci este să marești valoarea unui pariu după fiecare pierdere. În momentul în care vei câștiga, suma pe care o vei obține îți va permite să recuperezi investiția și să faci profit. Ca fiecare strategie de pariere există și riscuri. Ca sunt mai mici sau mai mari, ele reprezintă riscuri

Regula este simplă: pariezi cât mai mult pentru a câștiga cât mai mult. Acest tip de strategie funcționează pentru jocurile simple de ruletă. Sistemul Martingale presupune dublarea pariului după fiecare pierdere suferită. Nu ține cont de suma pariază înainte, ci la următorul pariu vei dubla această sumă. Unul dintre motive este acela că îți vei recupera banii, dar strategia presupune un buget mai mare, care să-ți permită să efectuezi pariuri de o valoare tot mai mare. Spre exemplu: pariezi 1 leu, apoi următorul pariu va fi de 2 lei, apoi patru lei, opt lei și tot așa.

Alege tipurile de pariuri cu cea mai mare șansă de câștig

Una dintre cele mai simple modalități de a câștiga este selectarea cu atenție a tipurilor de pariuri cu cele mai mari șanse de câștig. Raportat la jocul de ruletă, pariurile ce sunt identificate ca având cele mai mari șanse de câștig (50 %) sunt cele pe culoare (Roșu/Negru), Par/Impar. Acestea reprezintă și tipuri de pariuri recomandate celor care acum învață să joace. Efectuate cu mize mici, mai multe astfel de pariuri câștigătoare aduc un câștig ce ți-ar putea permite implementare unei alte strategii unde bugetul să fie mai mare.

Pariază cumpătat și alege momentul potrivit când să te retragi

Disciplina este cel mai important element din ceea ce înseamnă jocuri de noroc. SNu te lăcomi și nu paria mai mult decât aveai în plan să o faci doar pentru că ești în câștig. Dacă ți-ai propus să începi cu un pariu de 50 RON și ajungi să câștigi 500 RON, atunci ești pe drumul cel bun și te poți retrage pentru că profitul obținut este de luat în seamă. Aceasta este o greșeală pe care mulți jucători de ruletă o fac și anume: nu se retrag la timp.

Pariază pe numere

Un pariu pe numere presupune unul dintre cele mai mari riscuri, dar câștigi pe măsură dacă numărul pe care ai pariat este și cel câștigător. Poți paria ca numărul câștigător să fie cuprins între 1-18 sau 19-36. Fie poți miza pe un singur număr și atunci dacă vei câștiga o singură dată, câștigul poate fi suficient de mare cât să te poți retrage sau începe o altă strategie. Câștigul raportat pentru un singur număr câștigător este de 36 X miza. Spre exemplu: pariezi 1 RON și pariezi pe numărul 13, atunci câștigul obținut va fi de 36 RON.

Oricare ar fi jocul de ruletă ales, trebuie să știi că există strategii cu real succes, dar care implică disciplină. Dacă vei respecta regulile acestea, atunci sunt șanse să ai un câștig constant pe termen lung.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus