Cota 50 pentru victoria Manchester United la NetBet


Manchester United este pe locul 2 în Premier League, cu 9 puncte după rivalul său cel mai mare, Manchester City. Duminica asta, Diavolii Roșii din Old Trafford vor avea șansa de a-și îmbunătăți poziția în clasament într-un meci jucat acasă împotriva Burnley F.C. Man City a pierdut până acum doar două dintre meciurile sale din sezonul curent Premier League și sunt neînvinși în ultimele 13 meciuri jucate… dar băieții lui Sean Dyche au obiceiul de a livra surprize pe teren. 
 
Victoria lui Manchester United pare sigură duminica asta, drept pentru care NetBet le oferă pariorilor săi noi șansa de a-și începe cariera cu un pariu profitabil cu COTA 50 pentru victoria echipei.

Cum funcționează oferta?

Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să fii parior nou - adică să nu fi avut cont la NetBet înainte. Trebuie să înregistrezi un cont nou folosind codul de bonus COTA50 la înscriere, apoi trebuie să plasezi primul tău pariu de cel puțin 10 lei pe victoria Manchester United în meciul din Premier League jucat de echipele Manchester United și Burnley FC care va avea loc duminică, 18 aprilie pe stadionul Old Trafford din Manchester, Marea Britanie. Promoția se aplică doar pariurilor plasate pe victoria echipei Manchester United.
Promoția este valabilă numai pentru pariurile plasate înainte de eveniment, nu și pentru pariurile live (plasate în timpul evenimentului) 
 

Cota 50 victorie Manchester United Netbet

Termeni și condiții

Ca orice alt bonus și ofertă specială, și aceasta este supusă unor termeni și condiții. 
  • În primul rând, promoția se adresează numai pariorilor noi și depunerilor efectuate folosind un card bancar. Depunerile folosind Neteller sau Skrill, PaySafe, respectiv Smith&Smith sunt excluse de la această promoție.
  • Apoi, trebuie să pariezi minim 10 lei pe victoria echipei Manchester United în meciul Premier League jucat împotriva Burnley FC duminică, 18 aprilie 2021. Poți paria și mai mult, dar cota de 50 i se aplică numai sumei de 10 lei.
  • Dacă pariul tău este câștigător, vei primi câștigul normal la cota afișată pe site (Manchester United 1,32 la momentul scrierii articolului) în forma de bani reali, plus diferența până la suma calculată la cota 50 în formă de FREEBET, în cel mult 72 de ore de la încheierea evenimentului.
  • Dacă pariul tău nu câștigă, vei primi înapoi suma pariată, în valoare de cel mult 50 de lei, în formă de FREEBET.
  • Fondurile primite în formă de FREEBET vor trebui să fie pariate la cote de cel puțin 1,8 pentru a putea fi transformate în bani reali, în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile acestei promoții.
  • ATENȚIE însă - dacă alegi să revendici acest bonus, vei fi exclus de la revendicarea bonusului de bun-venit NetBet pentru pariuri sportive, în valoare de până la 500 de lei în pariuri fără risc.
 
Înregistrează-te acum și pariază pe victoria Manchester United și primești COTA 50
CLICK AICI

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino și pariuri sportive internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 
 
Oferta Netbet este foarte variată, cuprinzând atât sport (pariuri live, sport virtual), cât și cazino, loterie, poker și cazino live. Din acest punct de vedere, îi poziționăm pe cei de la Netbet peste alți operatori care oferă exclusiv păcănele sau exclusiv sport.
 
Netbet mai este recunoscut și pentru parteneriatele sale, sponsorizând adesea echipe sportive ca Vasco sau Red Bull Bragantino.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus