Cota 50 pe victoria lui Arsenal la Netbet


Ultima ofertă de Cotă 50 de la NetBet vine împreună cu meciul dintre echipa engleză Arsenal și formațiunea cehă Slavia Praga care va avea loc joi, 22 aprilie, la ora 22:00 pe stadionul Arsenal la Londra.
Este o întâlnire nevăzută de mult timp - cele două echipe au jucat ultima oară în preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2006-2007 când britanicii au învins echipa cehă la 7-0. Are echipa cehă o șansă împotriva Arsenal care a câștigat până acum fiecare dintre meciurile lui din Europa League, marcând 20 de goluri - cele mai multe dintre toate echipele participante? NetBet crede că nu - și are o ofertă atractivă pentru pariurile pe victoria britanicilor.
 
Promoția este valabilă pentru pariorii nou-înregistrați în perioada 6-8 aprilie 2021.

Cum funcționează promoția?

Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să fii parior nou - adică să nu fi avut cont la NetBet înainte. Trebuie să înregistrezi un cont nou de parior folosind codul bonus COTA50 la înscriere, apoi trebuie să plasezi primul tău pariu de cel mult 10 lei pe Arsenal câștigător în meciul Arsenal vs Slavia Praga care va avea loc pe 8 aprilie la ora 22:00. Pentru acest pariu, vei beneficia de o cotă de 50.
 
Cota 50 câștigă Arsenal

Termeni și condiții

Ca orice alt bonus și ofertă specială, și aceasta este supusă unor termeni și condiții. 
  • În primul rând, promoția se adresează numai pariorilor noi și depunerilor efectuate folosind un card bancar. Depunerile folosind Neteller sau Skrill, PaySafe, respectiv Smith&Smith sunt excluse de la această promoție.
  • Apoi, trebuie să pariezi minim 10 lei pe victoria Arsenal în meciul Arsenal - Slavia Praga care va fi disputat joi, 8 aprilie 2021 la ora 22:00 pe Stadionul Arsenal din Londra. Poți paria și mai mult de 10 lei, dar cota de 50 i se aplică numai sumei de 10 lei.
  • Dacă pariul tău este câștigător, vei primi câștigul normal la cota afișată pe site (Arsenal 1,51 la momentul scrierii articolului) în forma de bani reali, plus diferența până la suma calculată la cota 50 în formă de FREEBET.
  • Dacă pariul tău nu câștigă, vei primi înapoi banii pariați, până la limita de 50 de lei, sub formă de FREEBET.
  • Fondurile primite în formă de FREEBET vor trebui să fie pariate la cote de cel puțin 1,8 pentru a putea fi transformate în bani reali, în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile acestei promoții.
ATENȚIE însă - dacă alegi să revendici acest bonus, vei fi exclus de la revendicarea bonusului de bun-venit NetBet pentru pariuri sportive, în valoare de până la 500 de lei FREEBET.
 
Înregistrează acum și pariază la cota 50 pe victoria Arsenal!
CLICK AICI
 

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino și pariuri sportive internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 
 
Oferta Netbet este foarte variată, cuprinzând atât sport (pariuri live, sport virtual), cât și cazino, loterie, poker și cazino live. Din acest punct de vedere, îi poziționăm pe cei de la Netbet peste alți operatori care oferă exclusiv păcănele sau exclusiv sport.
 
Netbet mai este recunoscut și pentru parteneriatele sale, sponsorizând adesea echipe sportive ca Vasco sau Red Bull Bragantino.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus