Cota 50 la NetBet pe victoria României


Oferta zilei de la NetBet este pentru microbiștii care cred în Naționala României: casa de pariuri NetBet oferă obișnuita Cotă 50 pentru pariurile pe victoria României la meciul din data de 25 martie, ora 21:45, disputată pe Arena Națională.

Cota 50 la Netbet România Macedonia de Nord

Promoția este valabilă până pe data de 25 martie 2021.

 

Cum funcționează oferta?

Ca de obicei, și această promoție Cota 50 este destinată pariorilor noi care nu au cont deschis la NetBet. Ca să poți revendica oferta, trebuie să înregistrezi un cont nou la NetBet folosind codul de bonus COTA50 și să plasezi un pariu de 10 lei pe victoria României în meciul România vs Macedonia de Nord care va fi disputat joi, 25 martie, la ora 21:45 pe Arena Națională. 

Pentru acest pariu, vei beneficia de o cotă de 50 sau, dacă pariul tău pierde, de un premiu de consolare de 50 de lei în forma unui FREEBET.

 

Termeni și condiții

Ca orice alt bonus și ofertă specială, și aceasta este supusă unor termeni și condiții. 
  • În primul rând, promoția se adresează numai pariorilor noi și depunerilor efectuate folosind un card bancar. Depunerile folosind Neteller sau Skrill, PaySafe, respectiv Smith&Smith sunt excluse de la această promoție.
  • Apoi, trebuie să pariezi minim 10 lei pe victoria României pentru meciul România - Macedonia de Nord care va fi disputat joi, 25 martie, la ora 21:45 pe Arena Națională. Poți paria și mai mult de 10 lei, dar cota de 50 i se aplică numai sumei de 10 lei.
  • Dacă pariul tău este câștigător, vei primi câștigul normal la cota afișată pe site (România 1,86 la momentul scrierii articolului) în forma de bani reali, plus diferența până la suma calculată la cota 50 în formă de FREEBET.
  • Dacă pariul tău nu câștigă, vei primi un premiu de consolare de 50 RON în formă de FREEBET.
  • Fondurile primite în formă de FREEBET vor trebui să fie pariate la cote de cel puțin 1,8 pentru a putea fi transformate în bani reali, în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile acestei promoții.
ATENȚIE însă - dacă alegi să revendici acest bonus, vei fi exclus de la revendicarea bonusului de bun-venit NetBet pentru pariuri sportive, în valoare de până la 500 de lei FREEBET.
 
Înregistrează-te acum și beneficiază de COTA 50 pentru meciul FCSB vs CFR Cluj din 19 martie!
CLICK AICI!

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino și pariuri sportive internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 
 
Oferta Netbet este foarte variată, cuprinzând atât sport (pariuri live, sport virtual), cât și cazino, loterie, poker și cazino live. Din acest punct de vedere, îi poziționăm pe cei de la Netbet peste alți operatori care oferă exclusiv păcănele sau exclusiv sport.
 
Netbet mai este recunoscut și pentru parteneriatele sale, sponsorizând adesea echipe sportive ca Vasco sau Red Bull Bragantino.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus