Cota 2 din tenis, 14-08-2022


Cota 2 din tenis, de duminică, 14 august, e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Mai jos, evenimentele alese.

  • Beatriz Haddad Maia – Simona Halep
  • Hubert Hurkacz – Pablo Carreno Busta

cota 2 tenis 14-08

În continuare, argumentarea alegerilor făcute.

Haddad Maia – Simona Halep – 2 – victorie Halep

Primul alegere de astăzi din cadrul cotei doi vine de la partida dintre brazilianca Haddad Maia și sportiva noastră, Simona Halep, din cadrul finalei de la WTA Toronto. Românca pleacă favorită în finala de la Toronto. Experiența este de partea Simonei, care e la a 18-a finală masters din carieră. Publicul e de partea Simonei, iar acest aspect s-ar putea dovedi decisiv. Chiar dacă va avea de luptă, noi mizăm pe forma foarte bună arătată de Simo și pe succesul acestuia.

Hubert Hurkacz – Pablo Carreno Busta– peste 19,5 - (în meci se vor juca cel puțin 20 de game-uri)

A doua alegere din cadrul Cotei 2 vine de la partida dintre polonezul Hubert Hurkacz și ibericul Pablo Carreno Busta, din cadrul finalei de la ATP Montreal. Hubert a jucat excelent în ultimele partide și e favorit la titlu. Doar că și Busta a fost la un nivel ridicat și are șansa sa în ultimul act de la Montreal. Anticipăm un meci mai echilibrat decât o arată cotele și mizăm cu mare încredere pe cel puțin 20 de game-uri disputate!

Haddad Maia – Simona Halep – 2
Hubert Hurkacz – Pablo Carreno Busta– peste 19,5
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.09
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus