Cota 2 din tenis, 13-08-2022


Cota 2 din tenis, de sâmbătă, 13 august, e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Mai jos, evenimentele alese.

  • Jessica Pegula – Simona Halep
  • Hubert Hurkacz - Casper Ruud

cota 2 tenis 13-08

În continuare, argumentarea alegerilor făcute.

Jessica Pegula – Simona Halep – 2 - (victorie Halep)

Primul alegere de astăzi din cadrul cotei doi vine de la partida americanca Jessica Pegula și Simona Halep, din cadrul primei semifinale de la WTA Toronto. Simona Halep pleacă favorită, dar va avea de muncă în fața jucătoarei din State. Dar stilul de joc al româncei o va incomoda pe americancă, care cu siguranță va avea probleme în schimburile prelungite. Mizăm pe victoria jucătoarei noastre!

Hubert Hurkacz – Casper Ruud – peste 20,5 - (în meci se vor juca cel puțin 21 de game-uri)

A doua alegere din cadrul Cotei 2 vine de la partida dintre polonezul Hubert Hurkacz și norvegianul Casper Ruud, din cadrul primei semifinale de la ATP Montreal. Hubert a jucat excelent în partida cu Kyrgios și l-a eliminat pe favoritul la cucerirea trofeului. A fost un meci extrem de disputat, dar victoria a fost meritată pentru polonez. Ruud a jucat și el bine și s-a impus categoric în fața favoritului gazdelor, Auger-Aliassime. Nu văd cum acest meci s-ar încheia în mai puțin de 21 de game-uri, astfel că pariul nostru merge în această direcție!

Jessica Pegula – Simona Halep – 2
Hubert Hurkacz – Casper Ruud – peste 20,5
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.10
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus