Celebrează Mica Unire cu 333 rotiri gratuite de la Superbet!


Cu ocazia Unirii Principatelor Române pe care o sărbătorim cu toții, Superbet a decis să le ofere jucătorilor noi un cadou de nerefuzat – 333 rotiri gratuite la înregistrare, fără depunere! Dacă te simți SUPERpatriot și vrei să sărbătorești românește la cazinoul preferat, iată cum le obții:

Ce am de făcut?

Promoția de față este disponibilă doar pentru jucătorii noi care se înregistrează prin acest link și trimit copii după documentele personale pentru validarea contului, în perioada 24 Ianuarie – 12 Februarie 2022. Nu trebuie să inserezi niciun cod bonus la înregistrare pentru a primi rotirile, trebuie doar să bifezi acordul de marketing din secțiunea profil înainte de revendicare și să te asiguri că ai parcurs toate verificările KYC (Know Your Customer) în perioada promoțională.

Detalii despre bonus

Cele 333 rotiri extra FĂRĂ DEPUNERE se acordă la slotul Sizzling Hot Deluxe de la NOVOMATIC. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.05 RON (sau pariul minim). Odată îndeplinite condițiile de mai sus, vei primi bonusul în contul tău în maxim 48 de ore. Rotirile sunt valabile 7 zile – pentru a le folosi, va trebui ca, în decurs de 24 ore, să le accepți din notificarea pop-up primită în contul de jucător, apoi să deschizi fereastra slotului Sizzling Hot Deluxe.

Cerințe de rulaj

Câștigurile din rotiri au cerințe de rulaj de 1x. La acestea participă sloturile în proporție de 100%, cu excepția următoarelor jocuri - Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin + întreaga secțiune "Egypt Quest". Ruleta, blackjack-ul și video poker-ul sunt excluse.

Vei avea la dispoziție 7 zile de la acordarea bonusului pentru a îndeplini rulajul – dacă încerci să retragi în bani reali fără a respecta cerințele de rulaj, bonusul și eventualele câștiguri vor fi anulate de Superbet.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus