Cele mai mari jackpoturi din România


Când vine vorba de păcănele, majoritatea jucătorilor aleg jocurile EGT sau Novomatic din motive lesne de înțeles: acești furnizori sunt omniprezenți în lumea reală - majoritatea sălilor de jocuri și agențiilor de pariuri din lumea reală folosesc aparate de la acești doi furnizori - și au jocuri cu volatilitate mare. Să nu mai vorbim de jackpoturi: Jackpot Cards de la EGT plătește relativ des și sume relativ mari.

Dar nu degeaba am folosit termenul relativ mai sus. Jackpoturile EGT pălesc în comparație cu cele oferite de alți furnizori de jocuri disponibili pentru jucătorii români.

WowPot de la Microgaming (WinMasters)

Microgaming este un veritabil veteran pe piața jocurilor de noroc online, fiind activ de la mijlocul anilor 1990. Compania și-a lansat cel mai cunoscut jackpot - Mega Moolah Mega - acum peste 10 ani și de atunci a făcut mulți milionari (în euro!), plătind jackpoturi de peste 2 miliarde de euro în total.

În 2020, Microgaming a lansat un jackpot nou numit WowPot care este asociat cu diferite jocuri de păcănele din oferta sa. Jackpotul vine în patru mărimi - Mini, Minor, Major, și WowPot! - care, odată câștigați, se resetează la sume cu adevărat impresionante.

Jackpotul WowPot este disponibil și în România: în oferta WinMasters se regăsesc trei jocuri cu jackpotul WowPot:

  • Book of Atem
  • Poseidon: Ancient Fortunes Megaways
  • Sisters of Oz

În momentul scrierii acestui articol, jackpotul WowPot! stă la suma de 6,9 milioane de lei, în creștere.

Încearcă-ți norocul la jocurile cu jackpot WowPot numai la
WinMasters Casino!

Jackpoturi Playtech (Casa Pariurilor)

Playtech (a nu se confunda cu siteul de tehnologie din România) este un alt veteran al jocurilor de noroc apărut la mijlocul anilor 1990s care oferă o serie întreagă de păcănele cu jackpot. Jocul Playtech cu cel mai mare jackpot în momentul de față este Gladiator Jackpot care, în momentul scrierii acestui articol, oferă un jackpot de 3,4 milioane de lei unui jucător norocos.

Playtech are o serie de alte jocuri cu jackpot, bineînțeles: seria Age of Gods vine cu propriul premiu, la fel și Jackpot Giant și alte jocuri de la același furnizor.

Mega Moolah Mega de la Microgaming (NetBet)

La final, să nu uităm nici de cel mai darnic jackpot din istoria jocurilor de noroc online, celebrul Mega Moolah de la Microgaming.

Mega Moolah deținea la un moment dat recordul mondial oficial pentru cel mai mare jackpot plătit vreodată într-un cazinou online. Jackpotul este câștigat, în medie, odată la 2 luni și suma minimă pe care o plătește este de 1 milion (în valuta folosită de către cazinoul cu pricina).

Puțini știu că Mega Moolah este disponibil și în România prin două jocuri: clasicul joc de păcănele cu animale Mega Moolah și Mega Moolah Absoloootly Mad, inspirat din „Alice în Țara Minunilor”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus