Calendarul surprizelor de Crăciun începe chiar acum pe Superbet!


Luna decembrie debutează cu promoții incredibile pe Superbet! Fiecare zi te întâmpină cu o nouă surpriză în SuperCalendarul de Crăciun - promoții la sport, rotiri gratuite sau alte oferte speciale, la doar un click distanță.

La această promoție participă toate tipurile de jocuri de pe Superbet (păcănele, loterie, pariuri sportive, cazino live) – indiferent din ce categorie de jucător faci parte, vei sărbători în stil mare întreaga lună decembrie.

Află cele mai importante detalii mai jos:

Cum mă înscriu la promoția „Calendarul de Crăciun Superbet”?

Promoția „Advent Calendar” este disponibilă atât pentru jucătorii noi de pe Superbet, cât și pentru clienții existenți care și-au exprimat acordul să fie contactați de operator în legătură cu ofertele și bonusurile disponibile.

Tot ce trebuie să faci este să ai un cont valid pe Superbet (dacă nu ești membru încă, te poți înscrie prin acest link) și să verifici în fiecare zi Calendarul de Crăciun – acesta va fi activ în contul tău de jucător începând cu prima zi a promoției.

Poți obține, în funcție de noroc, diferite bonusuri disponibile în fiecare secțiune de jocuri din site – pariuri pre-match, bonusuri fără depunere, rotiri gratuite. În prima și ultima zi a promoției, toți participanții (clienți noi și jucători existenți) vor primi un bonus fără depunere.

Ține minte că trebuie să optezi în fiecare zi pentru promoția care te interesează iar, pentru a primi bonusul aferent unei anumite categorii (Sport, Live, Jocuri Casino sau Loto) trebuie să te asiguri că nu ai blocat bonusul sau secțiunea respectivă. Dacă vrei să blochezi sau să deblochezi o secțiune, poți înainta o cerere și va fi soluționată în 72 de ore.

Când este valabilă oferta?

SuperCalendarul de Crăciun este o promoție de tipul descoperă surpriza zilei care se desfășoară începând cu ziua de Miercuri, 1 decembrie 2021 la ora 00:01 CET, până Vineri, 24 decembrie 2021 la ora 23:59 CET.

Fiecare ofertă poate fi accesată o singură dată de fiecare jucător înregistrat din pagina dedicată Calendarului și este disponibilă doar în acea zi, în intervalul orar 00:00 – 23:59.

Când sunt premiat?

Premiile vor fi acordate în balanța ta bonus de joc în maxim 48 de ore de la finalizarea promoției la care ai participat. Vei avea 24 de ore să le accepți, iar fiecare bonus va veni cu anumite cerințe de rulaj. Dacă încerci să înaintezi o cerere de retragere fără a îndeplini rulajul, atât fondurile bonus, cât și eventualele câștiguri vor fi anulate.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus