Calendarul lunii decembrie de la Mozzartbet te întâmpină cu o ofertă pe zi


Calendarul lunii decembrie de la Mozzartbet te întâmpină cu o ofertă pe zi

Luna cadourilor începe în forță pentru cei care sunt clienți Mozzartbet sau care doresc să își deschidă acum un cont nou. Sunt întâmpinați cu nenumărate promoții și oferte precum bonusul generos de bun venit, cât și cu alte premii. Christmas Advent Calendar este una dintre promoțiile la care poți participa în perioada 1-24 decembrie 2022 și tot ce trebuie să faci este să intri zilnic în cont, acolo unde ai parte de cadouri. Poți câștiga rotiri gratuite și multe alte premii substanțiale care te vor face să intri în atmosfera Crăciunului. Dacă accesezi zilnic secțiunea Cazino în perioada 1-24 decembrie și te bucuri de ofertele primite în cadrul campaniei Christmas Advent Calendar și pe 25 decembrie faci parte din cei trei jucători cu cel mai mare rulaj, o să împarți premiul de 3.000 de euro pe care operatorul îl pune la bătaie.

Mozzartbet este unul intre cei mai vechi operatori de jocuri de noroc care există pe teritoriul țării noastre, deoarece înainte de a activa online, a făcut-o offline, având sute de agenții. A știu mereu să se adapteze și din acest motiv funcționează încă în online datorită licenței numărul L1203414W001173, acordată de oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și valabilă pentru perioada 01.02.2022 – 31.01.2032, cu posibilitate de prelungire.

Ce trebuie să faci

  • Deschide cont nou la Mozzartbet dacă nu ai deja unul.
  • Intră în contul tău Mozzartbet.
  • Deschide cadoul zilnic pe care îl primești datorită „Christmas Advent Calendar”.
  • Bucură-te de premiu și urmează instrucțiunile din termenii și condițiile afișate în fiecare zi.

Până vine Moș Crăciun, Mozzartbet îi ține locul și oferă un cadou pe zi în cadrul promoției „Christmas Advent Calendar”. Reprezintă doar una dintre promoțiile pe care le găsești pe această platformă. Te bucuri de pariuri sportive, unde ai sute de opțiuni de pariere pentru cele mai tari evenimente ale momentului, cât și de cazino. Sute de jocuri de păcănele te așteaptă, alături de cele mai tari jocuri de live cazino.

Furnizori de top te așteaptă să încerci cele mai noi jocuri. Amusnet Interactive este unul dintre aceștia, unde ți se permite accesul către jocuri populare. Burning Hot, Shining Crown sunt doar câteva dintre aceste jocuri, însă și Pragmatic Play este furnizor ale căror jocuri îți sunt oferite și unde poți paria.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus