Calendarul de Crăciun de la Winmasters vine cu premii în fiecare zi


Anul se apropie de final, iar Winmasters vine în întâmpinarea clienților săi cu un Calendar de Crăciun cu totul și totul deosebit. Ai câte o ofertă în fiecare zi a lunii decembrie și până pe data de 5 ianuarie 2023. Surpizele oferite în cadrul acestei ediție specială de sărbători a Casino Calendar sunt disponibile în fiecare zi și trebuie să urmezi câteva reguli pentru a maximiza premiul.

Ce este Calendarul de Crăciun Winmasters?

Golden Calendar Xmas Edition este o promoție extrem de interesantă pentru că zilnic îți aduce premii, iar pe măsură ce parcurgi niște pași, premiile pot crește. Pe 13 decembrie, de exemplu, s-au acordat 5 rotiri gratuite la slotul Fire Joker, dar poți să mărești numărul rotirilor gratuite la 25 ,dacă până la sfârșitul zilei vei rula 250 de LEI la sloturile dezvoltatorului Play n GO. Premiile variază de la rotiri gratuite la bonus la depunere și multe alte premii interesante.

calendar craciun winmasters premiuî

Alte promoții Winmasters

În fiecare zi de luni, rulezi 250 RON pe mize cuprinse între 1 și 10 RON per rotire și primești 50 de rotiri gratuite la popularul slot Shining Crown al furnizorului Amusnet Interactive.

Obține 50 rotiri gratuite la Shining Crown!

Shining Crown este poate cel mai popular joc de păcănele al furnizorului Amusnet Interactive (fost EGT). Apărut pe piața jocurilor de noroc în data de 4 aprilie 2014, a devenit în scurt timp extrem de jucat atât în cazinourile online, cum este cazul Winmasters, dar și în cazinourile fizice. Cu volatilitate scăzută-medie și cu un RTP de 96.37%, ceea ce se încadrează în media industriei, îți permite câștigarea unui premiu de cel mult 5.000 X miza.

Slotul este unul clasic, cu o grafică modernă, iar acțiunea se petrece pe ecran colorat, format din 5 role și 3 rânduri. Există 10 modalități de plată diferite, iar pentru ca un câștig să fie eligibil, ai nevoie de trei simboluri identice consecutive pe linia de plată, de la stânga către dreapta.

  • Intră în contul tău Winmasters sau deschide unul nou, verifică și activează oferta în fiecare zi de luni.
  • Asigură-te că ai contul verificat (intră în cont și atașează copia color a cărții de identitate)
  • Rulează 250 RON la jocul Shining Crown al furnizorului Amusnet Interactive.
  • Bucură-te de cele 50 rotiri gratuite la Shining Crown.
  • Termeni și condiții
  • Oferta este valabilă doar în fiecare zi de luni, de la 00:00 și până la 23:59 ora României.
  • Sunt eligibili doar utilizatorii care au rezidență în România.
  • Oferta presupune rularea a 250 RON la slotul Shining Crown, cu mize cuprinse între 1 și 10 RON per rotire și obținerea a 50 rotiri gratuite la același joc.
  • Câștigul maxim provenit din folosirea rundelor gratuite este de 500 RON. Orice sumă care depășește este automat anulată.
  • Rotirile gratuite sunt valabile doar o singură zi din momentul creditării lor în contul de joc.
  • Valoarea fiecărei rotiri gratuite este 0.20 RON, cea mai mică miză a jocului.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus