Câștiguri maxime de la Maxbet în luna iubirii! Online Cazinouri


Luna februarie este un prilej să ne amintim de cele mai importante persoane din viața noastră, să iubim mai mult și să ne bucurăm de fiecare clipă. Tocmai de aceea, în spiritul sărbătorii iubirii, Maxbet a decis să-și surprindă plăcut clienții și să dea startul unei promoții speciale – te așteaptă 102 RON fără depunere pe care îi poți folosi la cele mai populare sloturi ale momentului. Citește mai departe și află cum îi poți revendica!

Oferte Maxbet

Cine poate participa la promoție?

Promoția se adresează jucătorilor noi pe platforma Maxbet care și-au creat un cont și au finalizat etapa de etapa de verificare (KYC sau Know Your Customer). Doar acești jucători sunt eligibili pentru promoție, așadar, dacă nu ai încărcat încă documentele cu datele tale personale cerute de Maxbet, ai un motiv în plus să o faci! 

Cine poate participa la promoție?

Promoția se adresează jucătorilor noi pe platforma Maxbet care și-au creat un cont și au finalizat etapa de etapa de verificare (KYC sau Know Your Customer). Doar acești jucători sunt eligibili pentru promoție, așadar, dacă nu ai încărcat încă documentele cu datele tale personale cerute de Maxbet, ai un motiv în plus să o faci! 

Cum mă înscriu?

Tot ce ai de făcut este să încarci o copie după actul tău de identitate pe platforma Maxbet, în secțiunea „Profilul meu”, ramura „VERIFICARE”. Asigură-te că actul tău de identitate este valid și că toate informațiile din el sunt lizibile, altfel nu va fi acceptat de platformă. Odată ce ai primit confirmarea din partea Maxbet și documentul tău a fost încărcat cu succes, mergi la rubrica „Bonusuri disponibile” din contul tău de jucător.
 
Pentru a revendica promoția în curs, trebuie să folosești codul bonus “MAXLOVE“. Îți recomandăm să dai copy paste ca să fii sigur că nu ai greșit nimic – dacă greșești o literă sau nu scrii corect cu majuscule, bonusul nu îți va fi creditat.
Bonus Maxbet

La ce jocuri pot folosi bonusul?

Cei 102 RON fără depunere (21 EUR) pot fi folosiți doar la o serie de sloturi tematice alese de Maxbet cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Însă, avem vești bune la acest capitol - sloturile sunt create de cei mai buni provideri de software din industrie – EGT, Microgaming, GreenTube, Pragmatic Play, deci cu siguranță cei găsi un titlu pe gustul tău.

oferte maxbet luna iubirii online cazinouri

Iată lista completă cu sloturile participante:

• Cash Connection Charming Lady, Amazons’ Battle, 5 Burning Heart, 10 Burning Heart, Blue Heart, Wonderheart, Fast Money (EGT)
• Lucky Lady’s Charm Deluxe, Book of Ra – Temple of Gold, Jaguar Moon, Flamenco Roses, Queen of Hearts  (GreenTube)
• Lara Croft: Temples and Tombs (Microgaming)
• Chilli Heat, Master Joker (Pragmatic Play)
• Fruity Hot, Banana Party, Chili Baby, The Great Cabaret (Casino Technology)
• Magic Queens, Hot Sunrise, Vintage Win (BF Games)
• Pimped, Mermaid‘s Diamond (Play’N Go)
• Chilli Festival (SkyWind)
• Koi Princess (Netent)

Când expiră promoția?

Promoția este valabilă în perioada 01.02.2021-28.02.2021 (EET). Pot participa doar jucătorii care și-au verificat contul după data de 01.02.2021. Odată revendicat, bonusul este valabil 7 zile, așadar, asigură-te că îl folosești la timp pentru a nu rata aceste rotiri gratuite.

Cum retrag câștigurile?

Cerința minimă de rulaj pentru bonusul de verificare este de 40x (102 RON x 40 = 4080). Ca să fii eligibil pentru promoție, trebuie să mizezi minim 2.5 RON sau 0.5 EUR. Pentru a retrage câștigurile, trebuie să realizezi o primă depunere pe platforma Maxbet în valoare de cel puțin 100 RON sau 25 EUR.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus