Câștig record de 50 000 de €, înregistrat în rețeaua de bingo Pragmatic Play


Pragmatic Play este un furnizor de conținut pentru industria de iGaming, renumit mai ales pentru sloturile sale online și pentru rețeaua de jackpoturi drops & wins.

Însă, de această dată, jocul de bingo a intrat în lumina reflectoarelor – un jucător norocos a câștigat peste 50 000 de € la un cazino partener al dezvoltatorului.  Această sumă reprezintă valoarea jackpotului progresiv din rețeaua Pragmatic Play.

 

Este cel mai mare jackpot revendicat de până acum în rețeaua de bingo Pragmatic Play. Produsele de bingo ale dezvoltatorului fuseseră lansate live la un cazino partener cu doar câteva săptămâni înaintea declanșării marelui câștig.

Atunci când bilele numerotate s-au oprit la fabuloasa sumă de  €50,811.57, a fost un moment istoric atât pentru jucător, cât și pentru dezvoltatorul de software care sărbătorește acum primul său record la bingo.

Bingo online Pragmatic Play

Rețeaua de bingo Pragmatic Play continuă să crească

Pragmatic Play lansează în fiecare lună 5 sloturi noi, alături de jocuri de bingo și jocuri cu dealer live, parte din portofoliul său extins, disponibil printr-un singur API.

În ultima perioadă, dezvoltatorul s-a concentrat foarte mult pe rețeaua sa de bingo – aceasta continuă să capete popularitate în industria de iGaming. Mai mult, recent, Pragmatic Play a sărbătorit ziua Națională a Bingo-ului din Regatul Unit cu premii pe măsură – un joc de bingo gratuit în valoare de £1000, alături de alte premii în valoare de £100 revendicabile la jocurile gratis din 80-ball room.

Pragmatic Play oferă lunar posibilitatea fanilor bingo de a revendica printre cele mai mari premii din industrie la ora actuală. În cadrul jackpot room sau camerei cu jackpoturi, se oferă atât jackpoturi progresive, cât și pot-uri impresionante la jocuri. Lunar, se pun la bătaie premii garantate de €300,000.

Câteva dintre cele mai populare jocuri de bingo Pragmatic Play în prezent sunt Beachball Blast, Sweet Bonanza Bingo și Bingo Blast.

Declarații oficiale

Claire McDavid, Vice Președinte de Operațiuni de Bingo la Pragmatic Play a declarat – “Suntem atât de încântați de acest câștig. Camera jackpoturilor oferă exact ce v-ați aștepta – jackpoturi progresive non-stop și premii incredibile la jocuri. Peste 300 000 de € lunar sunt acordați doar la premiile garantate. Acest câștig este cu adevărat spectaculos pentru jucător și îi transmitem cele mai sincere felicitări și sperăm să se bucure de premiul său.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus