Bonusuri de lux în luna martie, doar pe Betano! Grab them while they’re warm!


Betano demarează o nouă campanie în luna martie, perfectă pentru Mărțișor și Ziua Femeii, gata să-ți înfrumusețeze primăvara!

Operatorul oferă cadouri pe cinste, atât pentru domni, cât și pentru domnișoare – bani cash, kit-uri de make-up, genți de la cele mai cunoscute branduri de lux etc. Dacă toate acestea sunt pe placul tău, citește în continuare și află cum le poți obține...

Când se desfășoară promoția și cum pot participa?

Promoția se desfășoară între 1-8 Martie 2022 pe platforma Betano.ro – această durată poate fi prelungită, însă, la momentul actual, organizatorul nu a anunțat nimic în acest sens. Se pot înscrie doar clienții înregistrați pe Betano, care dețin conturi verificate și au rezidența în România.

Pentru a te înscrie, trebuie să optezi manual prin butonul „Înscrie-te Acum/Participă” din pagina ofertei.

Betano martisor

Ce am de făcut?

Pentru a fi eligibil, trebuie să mizezi minim 100 RON în bani reali la sloturile participante. Fiecare 100 RON pariați îți vor aduce un tichet de participare la tombolă, iar extragerea va avea loc în data de 10 martie 2022. Cu o zi înainte, pe 9 martie 2022, Betano te va anunța ce număr de tichete deții, astfel că poți evalua mai bine ce șanse de câștig ai.

Jocurile participante la promoție sunt următoarele video sloturi - 5 Dazzling Hot,  Jackpot Bells, Buffalo Blitz, Versailles Gold, Extremely Hot, Circus Brillant, Dolphin’s Pearl Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Fruit Party, Betano Bonanza, The Dog House Megaways, Extra Stars, Vegas Night Life, Euphoria, Sweet Alchemy, Jewels Fortune, Slot Vegas, Legend of Cleopatra Megaways, Milky Ways, Fruit Mania.

Ce primesc?

Premiile acordate sunt diferite în funcție de locul pe care îl vei ocupa în clasament. Sunt răsplătiți toți participanții de pe locurile 1-50.

Dacă te-ai clasat pe locurile 1-5, premiile acordate sunt genți de la Valentino Garavani în diverse culori și modele. Locurile 6-10 te premiază cu genți de la Dolce & Gabbana, locurile 11-15 îți aduc un kit personalizat de make-up de la Yves Saint Laurent, locurile 16-20 îți aduc un kit personalizat de make-up de la Armani. Ultimele poziții din clasament (locurile 21-35, respectiv 36-50) îți aduc bonusuri cash în valoare de 1000 RON și 500 RON.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus