Bonus 2 în 1 pe Superbet – 50 RON bonus pariuri + 229 rotiri extra în cazino!


Superbet dă startul lunilor friguroase de toamnă cu un bonus atractiv pentru fanii sport și pentru pasionații de păcănele. Indiferent din ce categorie faci parte, vei fi premiat garantat dacă te înregistrezi în perioada 27.09-3.10.2021. Vrei și tu un bonus de 50 RON la pariuri sportive și 229 rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe? Nimic mai simplu – doar citește mai departe și află cum le revendici!

Cui i se adresează oferta?

Promoția poate fi revendicată exclusiv de jucătorii noi care se înregistrează pe Superbet folosind acest link și își validează contul în perioada 27 Septembrie – 3 Octombrie 2021. Oferta nu poate fi revendicată de jucătorii existenți.

Ce trebuie să fac?

Doar înscrie-te pe Superbet și validează-ți contul în perioada promoțională. Pentru a-ți valida contul, trebuie să treci de toate verificările KYC (Know Your Customer), adică să trimiți echipei Superbet copii după documentele tale (buletin + o factură la utilități).

Deschide-ți contul Superbet azi și primești 50 de lei pentru pariuri și 229 rotiri la
SIZZLING HOT DELUXE

De asemenea, asigură-te că, la momentul înregistrării, ai bifat că ești de acord să fii informat în legătură cu bonusurile, premiile și promoțiile Superbet. Poți schimba setările legate de acordul de marketing mai târziu, însă trebuie să le ai bifate în momentul revendicării ambelor bonusuri fără depunere.

Ce primesc?

Dacă te-ai înregistrat și ți-ai validat cu succes contul în perioada 27.09-3.10.2021 te așteaptă un bonus de 50 RON fără depunere la sport. Acesta poate fi utilizat doar în secțiunile „sport” și „pariuri live” de pe Superbet și are condiții de rulaj de 6x. La cerințele de rulaj contribuie toate pariurile câștigătoare și necâștigătoare cu cote pe fiecare eveniment de minim 1.60. Bonusul va fi acordat în maxim 48 ore, dacă ai îndeplinit toate condițiile, și este valabil 7 zile.

La acest bonus se adaugă și 229 rotiri extra în cazino la slotul Sizzling Hot Deluxe. Fiecare rotire valorează 0.05 RON. Rotirile se acordă în maxim 48 ore de la înregistrarea și validarea contului – trebuie să accepți rotirile din contul tău de jucător în maxim 24 ore, altfel expiră. Rotirile sunt valabile 7 zile și au cerințe de rulaj de 1x.

Poți îndeplini aceste cerințe atât de pe site, din secțiunea „jocuri”, cât și din aplicație, la orice sloturi Superbet (100% pondere), cu excepția acestor titluri - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) și sloturile din secțiunea "Egypt Quest".

La cerințele de rulaj nu participă jocul de ruletă, blackjack-ul și video poker-ul.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus