Blackjack pe fotbal, turnee de păcănele și Drop&Wins la Unibet Casino


În următoarele săptămâni totul va fi legat de fotbal. Știrile din sport - bineînțeles. Știrile de economie - cum un simplu gest al unei vedetede al fotbalului a împins acțiunile unei firme de renume în jos. Activism? Parașutism. Se pare că de Campionatului European de Fotbal nu te poți ascunde. Acum fotbalul s-a infiltrat și într-un joc de cazinou unde credeai că nu are ce căuta: Blackjack live la Unibet.

Joacă blackjack, câștigă pariuri gratuite

Jucătorii de Evolution Live Blackjack pot câștiga acum un pariu gratuit de 25 de lei pe zi. Pentru a câștiga acest freebet, însă, ai nevoie de noroc: trebuie să prinzi un „suited blackjack” - adică un blackjack unde și asul, și cartea cu valoare de 10 are aceeași formă și culoare.
Promoția este disponibilă în fiecare zi cu meciuri în Campionatul European de Fotbal, la orice masă de blackjack live al Evolution Gaming disponibil la Unibet. Ține cont de faptul că pariul minim la aceste mese este de 25 de lei. În momentul în care bifezi „suited blackjack”, bonusul se va credita în contul tău - acum tot ce trebuie să faci este să te deconectezi și reconectezi în cont pentru a putea folosi bonusul.

Bonusul primit este valabil numai pentru meciuri de fotbal și este supus termenelor și condițiilor generale Unibet.
 

Summer Smash: Turnee cu premii consistente

În următoarele trei săptămâni, vei putea participa la trei turnee de păcănele cu fonduri de premiere de 125.000 de lei fiecare! Jocurile la care va trebui să joci sunt pe atât de distractive pe cât sunt de darnice:

  • Reactoonz în perioada 18-24 iunie
  • The Dog House în perioada 25 iunie - 1 iulie
  • Legacy of Dead în perioada 2-8 iulie

Pentru a câștiga unul dintre cele 250 de premii în bani puse la bătaie în aceste turnee, trebuie să obții cel mai mare câștig la o rundă.

Atenție: nu e vorba de cea mai mare sumă câștigată ci cel mai mare câștig relativ la miza jucată (de exemplu, dacă câștigi 100 de lei dintr-o rotire de 1 leu, acesta este mai mare decât un câștig de 200 de lei dintr-o rotire de 10 lei). Premiul cel mare pentru fiecare turneu este de 25.000 de lei.

Drop&Wins cu premii surpriză

Drop & Wins Unibet 2,5 milioane de lei

Într-un final, să nu uităm de turneele săptămânale Drop&Wins cu un fond de premiere de 2,5 milioane de lei! Când intri într-unul dintre jocurile Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen, Great Rhino Megaways, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, The Dog House Megaways, Joker’s Jewels, Chilli Heat, Fruit Party, Big Bass Bonanza, Madame Destiny Megaways, Gems Bonanza, Wild Wild Riches, The Hand of Midas, Wild West Gold, Gates of Olympus, Fishin’ Reels, Power of Thor Megaways, Buffalo King Megaways, Amazing Money Machine, Phoenix Forge, Cash Elevator sau The Magic Cauldron – Enchanted Brew și optezi pentru participare, chiar și o singură rotire de minim 2,5 lei îți poate aduce premiul cel mare de 50.000 de lei (sau premiul surpriză aleatoriu de 5000 de lei)!.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus