Biletul zilei din tenis, 13-08-2022


Biletul zilei din tenis, de vineri, 13 august e formată din două evenimente, de la turneului Masters de la Montreal și Toronto, Canada, are cotă totală de 2,34 și vine din oferta de pariuri Superbet. Mai jos, evenimentele alese.

  • Beatriz Haddad Maia – Karolina Pliskova
  • Pablo Carreno Busta – Daniel Evans

biletul zilei tenis 13-08

În continuare, argumentarea pronosticurilor alese.

Beatriz Haddad Maia - Karolina – peste 20,5 - (în meci se vor juca minimum 21de game-uri)

Prima alegere de astăzi vine de la meciul dintre norvegianul brazilianca Haddad Maia și cehoaica Karolina Pliskova, din cadrul semifinalei a doua de la WTA Toronto. Se anunță un meci mai mult decât interesant între cele două jucătoare. Maia e surpriza acestei ediții, cu victorie la liderul mondial Swiatek, dar și cu alte succese importante. Pliskova a jucat ca în vremurile bune și vizează o nouă finală masters. Mizăm cu încredere pe un meci disputat și derulat pe cel puțin 21 de game-uri.

Busta – Evans – 1 - (victorie Busta)

A doua alegere de pe biletul zilei vine de la partida dintre spaniolul Pablo Carreno Busta și britanicul Daniel Evans, din cea de-a doua semifinală de la Montreal. Ibericul a jucat fantastic până acum, eliminând nume importante din circuit. Dar mai mult decât atât, jocul său a fost unul la un nivel extrem de ridicat. Evans a fost surpriza turneului, eliminând și el capi de serie. Iar în sferturi a revenit de la 1-6 în primul set. Credem însă că tenacitatea lui Busta va avea câștig de cauză și mizăm pe tenismenul iberic!

Beatriz Haddad Maia - Karolina – peste 20,5
Busta – Evans – 1
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.34
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus