Biletul zilei cu cota 2 din tenis, 20 ianuarie 2022


Biletul zilei din tenis pentru 20 ianuarie 2022 vine cu trei meciuri de la Australian Open din oferta de pariuri Superbet:

  • Andy Murray – Taro Daniel
  • Sebastian Baez – Stefanos Tsitsipas
  • Steve Johnson – Jannik Sinner

 

Biletul zilei din tenis 20 ianuarie 2022

Andy Murray – Taro Daniel – HS1(1,5)

Fostul lider mondial a jucat la un nivel foarte ridicat săptămâna trecută și a arătat un joc bun și în primul meci de la Australian Open. Chiar dacă a cedat două seturi în partida cu Basilashvili, gruzinul e cu cel puțin 2 clase peste Taro Daniel. Nu îl văd pe Murray pierzând mai mult de un set în fața japonezului. Analiza completă, aici.

Sebastian Baez – Stefanos Tsitsipas – HS2 (1,5)

Stefanos Tsitsipas e mare favorit în partida contra micuțului argentinian. Analiza pe larg, aici. Chiar dacă pare un meci de trei seturi, ținând cont că e un proiect extrem de important, vom miza cât mai mult pe pariuri în care siguranța este una ridicată. Orice scenariu am gândi, în nici unul Baez nu poate câștiga mai mult de un set în fața locului 4 mondial.

Steve Johnson – Jannik Sinner – HS2(1,5)

Închidem proiectul C2 de joi cu meciul dintre Steve Johnson și Jannik Sinner. E drept, am oscilat destul de mult pentru alegerea cotei 2 pentru joi, dar sunt încrezător că nici unul din cei trei jucători de top nu ne va dezamăgi. Italianul are toate atuurile pentru a se impune în fața americanului, care nu are multe arme la dispoziție. La fel ca și în precedentele 2 alegeri, nu-l văd pe numărul 10 mondial cedând mai mult de un set.

Suntem în formă la Cota 2 din tenis, unde avem trei zile la rând, luni, marți și miercuri, câștigătoare. Avem încredere că putem extinde seria la 4. Mult succes!

Murray – Daniel HS1(-1,5)
Baez – Tsitsipas HS2(1,5)
Johnson – Sinner HS2(1.5)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.21
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus