Bigger Bass Bonanza, un nou slot tropical de la Pragmatic Play


Pragmatic Play ne aduce în exclusivitate o continuare a slotului său, Big Bass Bonanza din 3 Decembrie 2020. Noul titlu, video slotul Bigger Bass Bonanza promite recompense mai mari, alături de funcții speciale și mai incitante pentru pariori.

Bigger Bass Bonanza, după cum sugerează și numele, vine cu câteva îmbunătățiri notabile – un număr mai mare de role și un potențial de câștig de până la 4000x valoarea mizei. Fanii lansării precedente se pot bucura acum de o valoare dublă a multiplicatorului maxim oferit.

Dat fiind faptul că Pragmatic Play are un portofoliu de peste 200 de jocuri optimizate pentru mobil prin tehnologia HTML5 și că lansează în medie 5 sloturi noi pe lună, Bigger Bass Bonanza este cea mai recentă adiție din luna septembrie. Acest titlu tropical aduce o abordare fresh, de sfârșit de vară și are toate șansele să se bucure de același succes ca alte sloturi noi lansate de dezvoltator - Yum Yum Powerways, Chilli Heat Megaways, Rise of Giza PowerNudge și Fruit Party 2.

Bigger Bass Bonanza Pragmatic Play

Bigger Bass Bonanza a fost lansat deja la cazinourile partenere Pragmatic Play de pe plan internațional și va ajunge în curând și la operatorii licențiați din țara noastră. O versiune demo este disponibilă pentru pariorii începători direct din browser de pe desktop, tabletă sau mobil pe site-ul oficial al dezvoltatorului, cu interfață și tabelă de joc în limba română.

Dacă vrei să fii primul care are șansa să încerce gratuit sau pe bani reali noul Bigger Bass Bonanza, îți recomandăm să arunci o privire pe platformele cazinourilor din țara noastră care oferă jocuri de la Pragmatic Play – de ex: Unibet, Maxbet, MagicJackpot sau Winmasters. Acestea vor fi primele care adaugă noi sloturi de la dezvoltator în perioada următoare.

Pacanele Pragmatic Play

Joacă jocuri Pragmatic Play la

28-03-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
6.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
7.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
8.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Bigger Bass Bonanza a fost dezvoltat de Pragmatic Play, în colaborare cu ReelKingdom. Este un video slot cu 5 role, 4 rânduri și 12 linii de plată. RTP-ul estimativ este de 96.71%, peste media altor jocuri de păcănele. Slotul adoptă o temă maritimă și tropicală, în care relaxarea de vară se îmbină cu peștișori de aur purtători de noroc pe role, alături de truse de pescuit și un soundtrack distractiv și plin de energie care rulează în fundal.

Slotul are ca spațiu de desfășurare un port luminat în culori calde de vară, palmierii din fundal aducând aminte de orașul Miami. Mizele sunt accesibile tuturor buzunarelor, începând de la 0.12 RON până la 240 RON per rotire. Nivelul de volatilitate este mare, așadar se pot obține premii substanțiale pe parcursul unei runde de joc.

Câștigurile masive se obțin cu ajutorul simbolurilor scatter. Dacă aliniezi 3 sau mai multe pe role în jocul de bază, obții minim 10 rotiri gratuite. Fiecare simbol scatter în plus îți mai aduce alte 5 rotiri. Se pot obține și câștiguri cu valoare mai mică pe fiecare linie de plată, dacă nimerești alte simboluri norocoase (cărți de joc de la 10 la A).

Pe durata rundei de rotiri gratuite, slotul adaugă și alte simboluri aleatorii pentru a-ți crește șansele de câștig – simboluri bani și un simbol scatter peștișor de aur care valorează de 4000x valoarea pariului.

Pragmatic Play a inclus în Bigger Bass Bonanza și un contor deasupra rolelor principale unde sunt adăugate simbolurile wild. Dacă obții 4 wild-uri, funcția de rotiri gratuite se declanșează din nou și vei obține alte 10 rotiri extra cu multiplicatori între 2x și 10x. Poți re-declanșa această funcție de maxim 3 ori.

Declarații oficiale

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play a declarat – „Suntem încântați să lansăm un alt produs în colaborare cu Reel Kingdom pentru că acest lucru ne permite să ajungem la mai mulți jucători ca oricând. Tema distractivă a fost completată cu diverse caracteristici noi, fiecare având scopul de a-i ajuta pe pescari să prindă captura cea mare.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus