Bgaming lansează un nou video slot clasic, Miss Cherry Fruits


Vești excelente pentru pasionații de păcănele clasice – Bgaming ne aduce un nou slot cu fructe și șeptari, Miss Cherry Fruits. Lansat oficial pe data de 30 septembrie 2021, Miss Cherry Fruits ne aduce distracția din sălile de jocuri direct acasă, cu simboluri speciale ca stele aurii, cireșe sau pepeni.

Design-ul aduce aminte de alte păcănele cu fructe populare ca Burning Hot sau Sizzling Hot Deluxe. Așadar, dacă ești fanul acestor lansări, ai toate motivele să încerci și noul Miss Cherry Fruits. Mai multe detalii mai jos:

Prinde toate fructele norocoase în noua lansare Bgaming!

Miss Cherry

Acest titlu a fost descris de dezvoltatori drept un slot care „surprinde jucătorii cu elemente grafice fresh superbe și funcții impresionante, în care fructele, stelele și cifra 7 se transformă și oferă combinații câștigătoare.”

Miss Cherry Fruits ne propune o structură obișnuită de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată, asemănătoare sloturilor mecanice din agenții. Nivelul de volatilitate este mediu, motiv pentru care poți obține câștiguri de valoare medie cu o frecvență destul de bună. Din acest punct de vedere, slotul devine atractiv și pentru începătorii la cazinouri. Rata de plată estimativă este de 95.35%.

În fundal rulează o muzică antrenantă cu tonuri electronice, întreruptă ocazional doar de sunetele asociate unei combinații norocoase pe role. Coloana sonoră îi va menține și mai mult pe pariori conectați cu acțiunea de  pe role, amintind de jocurile de tip arcade și de atmosfera din cazinourile din Las Vegas.

Păcănele cu fructe

Încearcă Miss Cherry Fruits gratis!

Funcții și simboluri speciale

La o primă vedere, orice parior recunoaște simbolurile de pe role, nelipsitele fructe (portocale, cireșe, prune, pepeni). Acestea plătesc între 100 și 200x valoarea mizei pentru 5 simboluri de același tip, cel mai valoros fiind pepenele. La acestea se adaugă alte două simboluri importante: stelele aurii (plătesc până la de 500x valoarea mizei pentru 5 de același tip), și cifra 7 (plătește de 400x valoarea mizei pentru 5 simboluri de același tip).

Combinațiile câștigătoare sunt înregistrate și plătite atât de la stânga la dreapta, cât și invers pe cele 20  de linii de plată. Regăsim și un simbol wild expansiv, Miss Cherry Wild – atunci când apare, se extinde și acoperă o rolă întreagă, atât spațiile din partea superioară, cât și din partea inferioară. Jucătorul este răsplătit cu un premiu dacă, în urma acestei expansiuni, reușește să creeze o combinație câștigătoare cu unul sau mai multe simboluri wild.

Slotul ne oferă și o rundă de re-rotiri, declanșată de 1 sau mai multe simboluri wild pe role. Un simbol wild îți aduce o re-rotire iar, dacă pe durata acestei funcții, mai apare un wild, poți obține încă o re-rotire până la un maxim de 3 re-rotiri consecutive.

Fiind un slot tradițional, îmbunătățit însă cu o grafică nouă, dar și cu efecte vizuale și de sunet moderne, va oferi o experiență bună și de pe mobil. Slotul utilizează tehnologia HTML5 și are un gameplay care se succede rapid, similar cunoscutului Candy Crush, deci se va comporta foarte bine de pe smartphone sau tabletă în modul landscape.

În plus, câștigul maxim oferit de 900x valoarea mizei este atractiv pentru oricine. Mizele se plasează între  0.10 și 80 de credite  per rotire, așadar poate fi încercat de toți pariorii, indiferent de buget.

Momentan, este disponibilă o variantă demo pe site-ul dezvoltatorului Bgaming, aici. Dacă vrei să încerci și alte sloturi cu fructe de la Bgaming, îți recomandăm și popularele Fruit Million și All Lucky Clover pentru și mai multe câștiguri!

Declarații oficiale

Katherine Puteiko, CS Marketing Manager la Bgaming a declarat – “Suntem foarte încântați de rezultatul final. A fost plăcut să vedem cum un concept mai degrabă clasic se poate transforma și oferi noi funcții, elemente grafice atractive, dar și un personaj principal excentric, ce va atrage atenția jucătorului. Cu siguranță veți vrea să încercați acest titlu!”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus