Belatra lansează un slot distractiv cu pisici, Lucie’s Cats


Belatra Games, producător de echipamente electronice de entertainment și sloturi online la cazino lansează un nou titlu plin de umor în care felinele fură lumina reflectoarelor - Lucie’s Cats.

Lucie’s Cats este un video slot distractiv care ne invită în casa personajului principal, Lucie, o doamnă în vârstă cu 4 pisici puse pe șotii care fug după șoareci, mănâncă sau aleargă după ghemuri de ață.
Deși tema pare copilărească, slotul oferă un potențial de câștig destul de generos, dar și simboluri speciale (wild-uri) și jocuri gratis.

Lucies cats slot

Sloturi cu animale

Încearcă aceste păcănele cu pisici

Primele detalii despre Lucie’s Cats

Lucie’s Cats este un video slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. Sunt prezente numeroase simboluri speciale  - ghemul de blană (scatter), simboluri sticky wild, dar și jocuri gratis și o rundă Wheel of Fortune în care, dacă roata norocoasă se oprește unde trebuie, te așteaptă marele jackpot.

Un aspect interesant este faptul că simbolul wild substituie orice alte simboluri, dar acționează și ca multiplicator. Joker-ul poate multiplica toate câștigurile de pe linie de 2 sau de 3 ori. Dacă mai multe simboluri wild participă la o combinație câștigătoare, valoarea totală a multiplicatorului crește exponențial. Simbolurile wild pot apărea doar pe rolele 2,3 sau 4.

Simbolul scatter în acest joc este ghemul de blană. Atunci când apare pe rolele 1,3 sau 5, te răsplătește cu jocuri gratis. În funcție de câte simboluri scatter nimerești, poți obține între 7-20 jocuri gratis.

Lucie’s Cats oferă și o opțiune de cumpărare a bonusului. Cu excepția Regatului Unit, funcția poate fi accesată în majoritatea țărilor de pe glob, inclusiv România. Pentru un procentaj fix din miză, poți cumpăra jocurile gratis – în acest mod, nu va mai trebui să aștepți să le declanșezi organic prin simbolul scatter.

În plus, pentru jucătorii la risc, video slotul include și o funcție Gamble clasică, denumită de dezvoltator Risk Game. Aceasta îți permite să-ți multiplici câștigurile dacă ghicești corect valoarea cea mai mare a unei cărți de joc cu fața în jos, tipul de carte sau culoarea sa.
Dar, poate că cel mai incitant aspect este faptul că, asemeni altor sloturi online marca Belatra, și

Lucie’s Cats va oferi un jackpot Wheel of Fortune.

Jackpotul poartă acest nume pentru că, odată ce apeși pe butonul start, va trebui să învârți roata norocoasă. În funcție de șansă, poți câștiga diverse premii. Cel mai valoros este o săgeată – aceasta semnalează tranziția spre a doua etapă a acordării jackpotului. Ți se va mai prezenta o roată norocoasă pe care trebuie să o învârți iar aceasta îți oferă jackpotul principal.

Unde pot încerca Lucie’s Cats?

Deocamdată, slotul nu este disponibil la cazinourile online din România. Momentan, poți încerca doar o versiune demo a jocului în format insta-play de pe toate dispozitivele (desktop, smartphone, tabletă). Poți juca inclusiv din browser, fără să fie nevoie să descarci niciun soft sau aplicație mobilă. Jocul este disponibil în 14 limbi de circulație internațională.

RTP-ul aproximativ al acestui titlu este de 90.29%, iar câștigul maxim posibil este de 5000x valoarea mizei. Nivelul de volatilitate este mare.

Declarații oficiale

Sergey Chernyavski, Director de Vânzări și Marketing la Belatra Games a declarat – “Lucie’s Cats este un slot plin de distracție și știm că jucătorii abia așteaptă să-și înfigă gheara în el. Mult noroc să țineți pasul cu aceste pisici simpatice în fuga lor după câștiguri savuroase!”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus