Alege Superbet și primești 223 de rotiri gratuite la Shining Crown


Unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc din România, Superbet îi așteaptă pe clienții noi cu o ofertă de nerefuzat. 223 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown cu rulaj X 1sunt oferite celor care deschid cont în perioada 9-31 ianuarie 2023, iar în schimbul lor nu trebuie efectuată o depunere, așa cum se practică de obicei, ci este necesară validarea contului, proces care durează cel mult două minute.

 

Ce trebuie să faci pentru a obține 223 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown

  1. Deschide cont nou la Superbet în perioada 9-31 ianuarie 2023.
  2. Verifică contul prin atasarea unei fotocopii color a actului de identitate.
  3. Acceptă bonusul și bucură-te de cele 223 de rotiri gratuite la jocul de păcănele Shining Crown, cu rulaj X 1.

Superbet este unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc și pariuri sportive din România, cu o activitate de peste zece ani în acest domeniu. Deși dispune de nenumărate agenții stradale, acesta se focusează și pe partea de online, acolo unde le oferă celor care deschid cont posibilitatea de a juca mii de jocuri. Peste 1.200 de sloturi stau la dispoziția tuturor celor care sunt fanii jocurilor video cât și alte zeci de jocuri sunt destinate fanilor live cazinoului, unde pot să descopere jocuri precum Blackjack, Baccarat, Ruletă și multe alte jocuri.

Termeni și condiții

  • 223 de rotiri gratuite la Shining Crown sunt acordate prin intermediul promoției.
  • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON, cel mai mic pariu al slotului.
  • Condiția de rulaj este de X 1 și oferta se adresează doar clienților care deschid cont la Superbet în perioada 9-31 ianuarie 2023.
  • Sloturile Bronco Spirit (Pragmatic Play), Take The Bank (Betsoft), Zeus Wild Thunder (Synot), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Solar Temple (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest" nu participă la rulajul jocului.
  • Jocurile de tip slot au o pondere de 100% la rulajul bonusului.
  • Acceptarea bonusului trebuie să aibă loc în cel mult 24 de ore de la creditare, iar pentru a putea fi creditat, trebuie să apeși butonul „Accept” din notificarea sub formă de pop up pe care o primești când te loghezi în contul de jucător.
  • Valabilitatea bonusului este de 7 zile din momentul acceptării.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus