99 lei fără depunere pentru finala EURO 2020


Un an și o lună am așteptat pentru a afla care națiune europeană este cea mai bună la fotbal. Am văzut multe meciuri cu fotbal de calitate, am avut parte de scandal și dramă, controverse și momente de glorie. În trei zile, vom afla, într-un final, care dintre echipele naționale participante la mult-întârziatul Campionat European de Fotbal din 2021 (care trebuia jucat în 2020). După multe meciuri și multe emoții, am aflat că finala va fi jucată de echipele Angliei și Italiei în această duminică. Ambele echipe sunt super-bune - dar numai una dintre ele va putea duce trofeul acasă.
Vrei să pariezi care dintre ele va fi câștigător? O poți face acum fără risc cu oferta de 99 de lei bonus fără depunere din partea Superbet. Iar pentru a lua bonusul, tot ce trebuie să faci este să-ți validezi contul.

Pariu gratuit fără depunere superbet finala euro 2020

99 lei fără depunere

Superbet îți oferă un bonus fără depunere de 99 de lei pe care îi poți folosi pentru a paria pe finala EURO 2020 (sau orice alt eveniment sportiv). Pentru a obține bonusul, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont Superbet folosind acest link, să-ți trimiți actele pentru verificare… și cam atât.
Verificarea contului este un proces simplu și rapid, dar obligatoriu - găsești descrierea procesului pe scurt aici.

Înregistrează-te acum și pariază pe finala EURO 2020 cu 99 de lei gratuit
fără depunere

Termeni și condiții

  • După depunerea actelor și verificarea lor, bonusul de 99 de lei îți va apărea în contul de fonduri bonus în cel mult 48 de ore. Vei avea la dispoziție 7 zile de la acordare să-l folosești.
  • Bonusul se poate folosi numai în secțiunile Sport și Pariuri live
  • Pe lângă bonus, vei beneficia și de SuperAvantaj (pariu câștigător dacă echipa pe care ai pariat are 2-0 oricând în timpul meciului), SuperLive (cote mărite pentru principalele evenimente Live), respectiv SuperSpeciale.
  • Dacă ai un alt bonus activ în contul tău, acest bonus va rămâne în așteptare timp de 3 zile de la acordare, până completezi cerințele de rulare pentru oricare altul. Dacă nu reușești să revendici bonusul în 3 zile, el se pierde.
  • Cerințe de rulare: 5x la o cotă de minim 1,6 în secțiunea Sport și Pariuri live, nu și la Virtuale.
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus