50 RON bonus fără depunere dacă te înscrii pe Superbet!


În luna august, ai toate motivele să devii client Superbet! Unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive și jocuri de noroc din România oferă două bonusuri atractive pentru clienții noi - 50 RON fără depunere și 100 RON la prima depunere de minim 50 RON.

Citește mai departe și află cum le obții – oferta este limitată!

Cui i se adresează promoția?

Oferta este valabilă exclusiv pentru jucătorii noi care se înregistrează pe Superbet în perioada promoțională. Ea nu poate fi revendicată de jucătorii existenți.
Cât timp am la dispozițe să revendic bonusurile?

Oferta este valabilă doar între 20-26 august 2021, așadar te sfătuim să profiți cât mai repede!

Ce trebuie să fac?

Tot ce ai de făcut este să îți deschizi un cont pe Superbet.ro folosind acest link, să completezi formularul de înregistrare și să confirmi datele tale personale. De aici, asigură-te că treci de verificarea KYC și trimiți cazinoului copii după actul de identitate și o factură la utilități. După ce ți-ai verificat contul, primești automat cei 50 RON bonus fără depunere.

Superbet bonus 50 lei fara depunere

Alături de acest bonus, dacă faci o primă depunere de minim 50 RON vei primi 100 RON bonus din partea Superbet.

Termenii și condițiile promoției

  • Bonusul de 50 RON fără depunere poate fi folosit doar în secțiunile Sport și Pariuri Live de pe Superbet.ro și are o cerință de rulaj de 6x. După ce ai îndeplinit condițiile, vei primi bonusul în maxim 48 ore iar el va fi valabil pe o perioadă de 7 zile.
  • Bonusul la prima depunere în valoare de 100 RON poate fi folosit doar în secțiunile Sport și Pariuri Live și are cerințe de rulaj tot de 6x. În plus, odată ce începi să depui, vei deveni automat eligibil și pentru bonusul de bun venit de 500 RON la primele 3 depozite pe platformă.
  • Pentru a revendica ambele bonusuri, asigură-te că te înregistrezi pe durata promoției și că ai bifat din contul tău de jucător că ești de acord cu termenii și condițiile Superbet legate de bonusuri, promoții și alte campanii.

Deschide un cont Superbet pentru 50 RON fără depunere! Depune 50 de lei pentru alții 100!
PARIAZĂ AZI!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus