5 Păcănele pentru St. Patrick’s Day


Sfântul Patrick este o figură legendară în istoria Irlandei - și sfântul protector al țării. Ziua în care acesta ar fi decedat în secolul V este comemorat până în ziua de astăzi atât în mod religios cât și prin festivaluri, petreceri în aer liber îmbrăcați în verde (culoarea oficială a Irlandei), consumul excesiv de whiskey irlandez, bere irlandeză (uneori chiar verde), și purtarea simbolurilor tradiționale irlandeze precum trifoiul (pe care legendarul sfânt l-a folosit pentru a demonstra discipolilor sfânta trinitate). 
Ziua Sfântului Patrick vine în 2021 cu tot felul de restricții, chiar carantină în unele locuri - dar asta nu înseamnă că nu putem sărbători Irlanda în stil. Iată câteva păcănele care, împreună cu un pahar de Guinness, te pot ajuta să petreci St. Patrick’s Day acasă, în siguranță.
Pacanele iSoftBet

Lucky Leprechaun

Folclorul irlandezilor este umplut cu tot felul de creaturi misterioase, de la înfricoșătorul Banshee, prevestitorul morții la simpaticul spiriduș bărbos, îmbrăcat în verde, care ascunde o oală plină de aur la capătul curcubeului. Nu e de mirare, deci, că spiridușul a devenit simbolul norocului, mai ales când vine vorba de păcănele ca jocul Lucky Leprechaun de iSoftBet.
Lucky Leprechaun iSoftBet
Lucky Leprechaun este un joc de tip slot machine cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și 30 de linii de plată. Fiind inspirat din folclorul irlandez, jocul strălucește în mai multe nuanțe de verde, pe un fundal de poveste. El vine, de asemenea, și cu un jackpot local generos.
 
Încearcă Lucky Leprechaun gratuit aici!
 
Pacanele NetEnt

Irish Pot Luck

Folclorul irlandez, mai ales partea despre spiridușul care păzește o oală plină de aur, a inspirat și dezvoltatorul suedez de păcănele NetEnt - drept urmare, a luat ființă slotul Irish Pot Luck. Jocul are o grafică voioasă și colorată, iar rolele sale sunt pline de simboluri irlandeze precum harpa Guinness, trifoiul cu patru foi, potcoava și altele.
Irish Pot Luck NetEnt
Jocul are cinci role, trei rânduri de simboluri, 20 de linii de plată, precum și o grămadă de funcții speciale precum rotiri gratuite, multiplicatori, bonusuri și un jackpot local generos.
 
Un bonus generos și 300 de rotiri gratis la jocuri NetEnt?
CLICK AICI!
Pacanele Synot

Lucky Pot

Lucky Pot este un alt joc de păcănele care s-a inspirat din legenda spiridușului gardian al oalei cu aur, de această dată dezvoltat de Synot. Jocul are o grafică dominată de culoarea verde, oferind ușurare ochilor noștri săturați de gri și alb după o iarnă lungă, iar jocul e umplut de bonusuri și multiplicatori care îl fac atractiv nu numai de St. Patrick’s Day.

Lucky Pot Synot

Jocul nu are jackpot în sensul tradițional al cuvântului dar vine cu un simbol special „misterios” care poate plăti până la 128 ori miza pe rotire.

Joacă jocuri SYNOT cu un bonus de bun-venit generos și 50 rotiri gratuite EXTRA!
CLICK AICI!

Pacanele iSoftBet

Wishing Wheel

Wishing Wheel este un alt joc de păcănele cu temă irlandeză (care implică, bineînțeles, un spiriduș și o oală plină de aur) dezvoltat de iSoftBet. Jocul vine, de asemenea, o funcție specială numită „Wishing Wheel” - o roată al norocului din partea stângă a ecranului.

Wishing Wheel iSoftBet

Trei simboluri „Wishing Wheel” declanșează o rotire la această roată care poate oferi jucătorilor funcții speciale precum simboluri wild extra pe ecran, simboluri misterioase, rotiri gratuite și multe altele.
 
Bonus de bun-venit generos și extra bonus fără depunere pentru pariuri!
CLICK AICI!
Pacanele Yggdrasil

Rainbow Ryan

Nu în ultimul rând, să amintim de jocul cu spiriduș-rocker Rainbow Ryan dezvoltat de Yggdrasil Gaming care sărbătorește St. Patrick's Day cu un mega-concert de lăută irlandeză. Și, bineînțeles, o pălărie plină de aur.

Rainbow Ryan Yggdrasil

Pe lângă simbolurile obișnuite - oala cu aur, trifoi și alte asemenea - acesta are și un simbol dedicat berii irlandeze care se consumă în cantități industriale cu ocazia St. Patrick’s Day. Grafica jocului este de înaltă calitate, un lucru obișnuit pentru Yggdrasil, iar liniile sale de plată sunt neobișnuit de mari - 4096.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus