339 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Sizzling Hot Deluxe, doar pe Superbet!


Superbet tocmai a anunțat una dintre cele mai competitive oferte de bun venit pentru jucătorii noi! Îți plac sloturile clasice cu fructe și șeptari? Îți plac și mai mult jocurile gratis în cazino? Atunci oferta ți se adresează! Superbet acordă în luna septembrie 339 runde gratuite fără depunere la slotul Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic. Citește mai departe și află ce ai de făcut!

339 rotiri gratuite fara depunere Sizzling Hot Deluxe

Când mă pot înscrie?

Promoția este valabilă doar în perioada 01-10 septembrie 2021.

Cine poate revendica bonusul?

Promoția se adresează exclusiv jucătorilor noi care s-au înregistrat și și-au verificat contul în perioada 01-10 septembrie 2021, ea nu poate fi revendicată de jucătorii existenți. Pentru cei care nu știu, etapa de verificare a contului sau KYC este obligatorie la toate cazinourile licențiate din România – nu trebuie decât să încarci pe site copii scanate după documentele care fac dovada adresei și identității (buletin valid + extras de cont bancar).

Odată ce acestea sunt aprobate pe platforma Superbet, ești eligibil pentru bonus. Asigură-te și că, la momentul revendicării bonusului, ai bifat în contul tău de jucător că ești de acord să fii informat în legătură cu bonusurile, premiile și promoțiile Superbet.

Cum primesc bonusul?

Asigură-te că ți-ai dat acordul să fii contactat de organizator înainte de participarea la promoția în curs și că documentele tale au fost aprobate în perioada promoției. De aici, nu mai ai nimic de făcut, primești automat rotirile la deschiderea contului tău de jucător – vei primi o notificare pop-up și trebuie să apeși pe butonul „Accept”. Apoi, te vei putea bucura de rotiri la deschiderea ferestrei jocului Sizzling Hot Deluxe.

Fiecare rotire gratis acordată are valoarea de 0.05 RON – aceasta este miza minimă la Sizzling Hot Deluxe, astfel că bonusul îți va permite să joci sute de runde și chiar să prinzi jackpotul cel mare!

Cerințe de rulaj

Pentru a putea retrage câștigurile obținute din rotiri, este impusă o cerință de rulaj de 1x care poate fi îndeplinită atât pe platforma Superbet, în secțiunea „jocuri”, cât și din aplicația mobilă.

La cerințele de rulaj participă doar jocurile de tip slot (100% pondere), cu excepția următoarelor titluri - Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin și  toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".
Sunt excluse de asemenea și jocurile de masă și cărți (ruletă, video poker, blackjack).

Valabilitatea bonusului

Bonusul trebuie acceptat în maxim 24 ore de jucător de la momentul creditării, altfel expiră. Odată acceptat, el are o valabilitate de 7 zile, timp în care trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj, altfel atât bonusul, cât și eventualele câștiguri vor fi anulate.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus