321 Rotiri Gratuite fără depunere sunt ale tale! Iată ce trebuie să faci


Începe anul 2023 așa cum trebuie și pune mâna pe cele 231 de Rotiri Gratuite fără depunere la Shining Crown și alte 500 de Rotiri Gratuite dacă efectuezi o depunere de cel puțin 20 RON în contul tău la Casa Pariurilor! Pe lângă depunere, trebuie să verifici contul, respectiv să trimiți o copie color a actului de identitate și imediat cum această verificare este completă, rotirile sunt automat adăugate și le poți activa prin deschiderea slotului.

Cum obții 321 rotiri gratuite la Casa Pariurilor?

  1. Deschide acum cont la Casa Pariurilor, verifică contul (trimite fotocopia color a actului de identitate) și depune cel puțin 20 RON!
  2. Intră în jocul Shining Crown și bucură-te de rotirile care sunt acordate automat.

Shining Crown este unul dintre cele mai de succes jocuri ale furnizorului Amusnet Interactive. Lansarea acestuia a avut loc în anul 2014, iar de atunci și până în prezent a devenit unul dintre sloturile nelipsite din oferta operatorului. Acesta este un joc cu 10 linii de plată, unde ai nevoie de cel puțin trei simboluri consecutive pe liniile de plată, de la stânga către dreapta pentru ca un câștig să fie eligibil. RTP-ul jocului este 96.37%, ceea ce înseamnă că este în media industriei, în timp ce volatilitatea este scăzută-medie, iar câștigul maxim ajunge până la 5.000 X miza.

 

Termeni și condiții

  • Este nevoie să te înregistrezi și să verifici contul pentru a obține cele 321 rotiri la Shining Crown
  • Este nevoie să depui cel puțin 20 RON pentru a obține alte 500 rotiri gratuite
  • Bonusurile pot fi revendicate în orice ordine.
  • Imediat ce ai efectuat verificarea contului 321 Rotiri Gratuite la jocul Shining Crown sunt acordate, iar imediat ce efectuezi depunerea minimă de 20 RON primești alte 500 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown.
  • Rulajul câștigului obținut ca urmare a Rotirilor Gratuite este de 5X
  • Imediat ce este efectuată depunere, jucătorul are la dispoziție 10 zile să accepte bonusul și 10 zile să efectueze rulajul.
  • Odată ce contul este verificat, jucătorul are la dispoziție 10 zile să accepte bonusul și să efectueze rulajul.

Despre Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este unul dintre cazinourile online de top și care în prezent activează și în mediul terestru, acolo unde te întâmpină cu sute de agenții pe întreg teritoriul României. Printre sutele de sloturi regăsite în vasta ofertă, operatorul oferă și jocuri populare, iar unul dintre ele este Shining Crown al furnizorului Amusnet Interactive.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus