3 păcănele pentru Ziua Păcălelilor


1 aprilie este, tradițional, Ziua Păcălelilor sau Ziua Nebunilor (sau nebuniilor) - tradițiile diferă de la o țară la alta. În această zi, unele organe de presă publică știri false (în glumă, bineînțeles, nu în stilul TNR) iar oamenii își păcălesc adesea apropiații, prietenii și membrii de familie.
1 aprilie - ca și orice altă zi, de altfel - este și o zi perfectă pentru a juca la păcănele. Pentru a sărbători această zi nebună cum se cuvine, alege câteva jocuri nebune… dar cu câștiguri serioase.

White Rabbit Megaways (Big Time Gaming)

White Rabbit Megaways pacanele Big Time Gaming

White Rabbit este un joc de păcănele inspirat din celebra cartea „Aventurile lui Alice în Țara Minunilor” și continuarea sa, „Alice în Țara de Oglindă” de Lewis Carroll. Pe rolele sale se regăsesc cele mai îndrăgite personaje din carte, precum Regina Inimilor, Pisica din Cheshire, pasărea Dodo, gemenii Tweedledum și Tweedledee, respectiv cel mai nebun personaj din poveste, Pălărierul Nebun. Plus niște nestemate și simboluri inspirate din cărțile de poker, bineînțeles. Iepurele Alb are funcția de scatter, declanșând 15 rotiri gratuite, iar Alice apare pe role în funcția Wild
Jocul are cinci role și până la 7 simboluri pe fiecare rolă, de dimensiuni diferite, datorită formatului Megaways, ceea ce îi permite să aibă până la maxim 16807 posibile combinații câștigătoare pentru fiecare rotire. 
White Rabbit are funcții bonus cu grămada. Omida poate să apară oricând în timpul jocului de bază și depune până la 4 simboluri Wild pe role, simboluri care aplică și multiplicatoare combinațiilor câștigătoare. În timpul rotirilor gratuite, orice simbol Cupcake care apare pe ecran este înlocuit cu două simboluri, extinzând rola pe verticală. Rolele pot avea cel mult 12 simboluri, iar când o rolă se extinde la 12, funcția se redeclanșează. Plus, jocul permite chiar și cumpărarea funcției de rotiri gratuite în schimbul unei sume de 100 ori miza pe rotire.
Jocul de păcănele White Rabbit de Big Time Gaming are un RTP de 96,03% și volatilitate ridicată.
 

Crazy Cows (Play ‘n GO)

Crazy Cows pacanele play n go

Vaca nebună are o reputație foarte proastă în lume - dar nu și în jocul Crazy Cows de Play n’GO, în care primăvara s-a abătut asupra fermei și bovinele au devenit ușor… înnebunite de acest sentiment.
Crazy Cows este un joc de tip slot machine cu un format relativ uzual, de 5x3x15, care își duce jucătorii în vizită la o fermă plină cu animale zâmbărețe. Jocul este relativ standard pentru categoria sa, singura chestie care îl face o alegere perfectă pentru Ziua Nebunilor este grafica și atmosfera sa.
Rotirile gratuite, declanșate de trei simboluri scatter, fac acest joc unul special pentru fanii păcănelelor. Ele vin cu funcții suplimentare precum aplicarea multiplicatorilor de până la 5x la orice câștig și un simbol Wild expandabil pe rola de mijloc care poate adăuga chiar rotiri gratuite în plus la total.
Jocul de păcănele Crazy Cows de Play n’GO  are un RTP de 96,18% și volatilitate medie.
 

Wicked Circus (Yggdrasil)

Wicked Circus pacanele Yggdrasil Gaming

Circul este o lume nebună, plină de distracție, minuni, lumini… și nelipsitul clovn care, în jocul Wicked Circus de Yggdrasil Gaming este, cel mai probabil, nebun. 
Wicked Circus este un joc de tip slot machine cu format clasic, cu 5 role, 3 rânduri de simboluri și 5 linii de plată fixe pe ambele direcții (adică 5 linii din stânga spre dreapta și alte 5 din dreapta spre stânga). Simbolurile sale sunt cele obișnuite pentru un „fruit machine” clasic - fructe, șeptari și clopote. Clovnul nebun are funcție de wild, înlocuind orice alt simbol într-o combinație câștigătoare.
Jocul nu are simbol scatter și rotirile gratuite obișnuite pentru celelalte jocuri de păcănele. Are, în schimb, modul „Jokerizer” care este o funcție nemaiîntâlnită la păcănele.
La fiecare rotire câștigătoare, jucătorii au opțiunea de a încasa câștigurile sau a le juca la Jokerizer, un mod de joc special cu șanse mai mari de câștig și simboluri wild care rămân pe loc. O rotire în modul Jokerizer costă 20 de fise (din câștig, nu din soldul jucătorului), iar orice sumă câștigată în timpul acestor rotiri se adaugă totalului, oferind mai multe rotiri în mod Jokerizer - sau opțiunea de a încasa la orice moment. De exemplu, un câștig în valoare de 80 de fise se traduce în 4 rotiri în mod Jokerizer. În acest mod de joc, două sau mai multe simboluri wild plătesc un câștig suplimentar misterios între 40 și 6000 de fise.
Jocul Wicked Circus de Yggdrasil Gaming are un RTP de 96,5% și volatilitate ridicată.
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus