3 păcănele clasice cu fructe de încercat


Un episod din istoria aparatelor de joc este responsabil pentru crearea unei categorii aparte de sloturi: păcănelele cu fructe, numite „fruit machines” în engleză. La un moment dat, un producător de automate a introdus o extensie pentru păcănelele sale care le permitea să funcționeze ca automate de gumă de mestecat, iar simbolurile de pe role au fost înlocuite cu fructe. Ideea a prins la public și, în curând, păcănelele „normale” au început să includă fructe pe role - cireșe, lămâi, prune și altele. Ulterior, aceste păcănele cu fructe au devenit cunoscute drept „fruit machines”. 
Păcănelele cu fructe sunt, de obicei, clasice, precum seria Sizzling Hot al Novomatic sau Burning Hot de la EGT. Unele sunt, în schimb, mai speciale când vine vorba atât de cum arată cât și de ce funcții speciale oferă.
 

Dazzling Hot (EGT)

Dazzling Hot este un joc de păcănele cu fructe aproape identic cu jocul popular Sizzling Hot al EGT. Jocul este disponibil în două variante: varianta de bază 5 Dazzling Hot  cu cinci role, trei rânduri de simboluri și 5 linii de plată fixe, respectiv 20 Dazzling Hot cu același format dar 20 de linii de plată.
 
screenshot dazzling hot pacanele cu fructe format clasic jackpot
 
Ambele variantele sunt disponibile atât la agențiile de pariuri și sălile de jocuri partenere EGT cât și la majoritatea cazinourilor online din România.

Fruit Shop (NetEnt)

Fruit Shop este unul dintre cele mai simpatice păcănele de fructe disponibile azi, cu grafică care amintește de desenele animate dar câștiguri care sunt categoric destinate adulților. Jocul are simboluri de fructe clasice precum portocale și cirește. Jocul este simplu, cu volatilitate mică, perfectă pentru un joc distractiv de păcănele.
 
fruit shop pacanele cu fructe
 
Jocul are o versiune de Crăciun - Fruit Shop Christmas Edition - și o versiune în format Megaways simboluri de mărimi variabile, maxim 117649 de combinații câștigătoare, RTP de 96,06% și volatilitate mare, pentru high rolleri.
 
Fruit Shop Megaways pacanele cu fructe
 
 

Roaring Wilds (Novomatic)

Să nu crezi că Novomatic are doar un singur joc de păcănele cu fructe, celebrul Sizzling Hot care este omniprezent atât la aparate cât și online. Dimpotrivă: are multe altele în afara celui mai popular, cum ar fi de exemplu Roaring Wilds.
 
roaring wilds pacanele cu fructe
 
Roaring Wilds este un joc de păcănele cu fructe clasic, cu simboluri - inclusiv simbolul wild - stivuite pe toate rolele. Jocul are un RTP decent, de aproximativ 95%, și volatilitate medie. El vine și cu funcția populară „Gamble” cu care câștigurile pot crește la până la 20000 de ori miza.
Sloturi cu fructe

Joacă cele mai bune păcănele cu fructe aici

19-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
500+
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
3.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
900+
4.
5.
Pachet de bun venit de
5000 RON
500
rotiri gratuite
250+
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus