288 rotiri gratuite fără depunere la Superbet


Valul de căldură vine cu oferte hot pe care le poți savura cel mai bine la umbră, cu un pahar de răcoritoare (sau bere) rece într-o mână și telefonul în cealaltă: 288 rotiri gratuite fără depunere la jocul de păcănele cu fructe Sizzling Hot Deluxe!
Iată detaliile.

Rotiri gratuite fără depunere

Cazinoul online Superbet îți oferă acum 288 rotiri gratuite fără depunere la jocul Sizzling Hot Deluxe. Singura condiție: să-ți verifici contul de jucător în perioada 2 - 8 iunie 2021. Verificarea contului este, oricum, un pas necesar dacă vrei să-ți păstrezi contul funcțional - legea din România spune că orice cont neverificat trebuie șters după 30 de zile. Procedura este simplă: vezi mai multe detalii aici.
Deci, pentru a primi cei 288 de rotiri, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont Superbet folosind acest link, apoi să-ți depui actele pentru verificarea contului. Nu uita să bifezi acordul pentru comunicările comerciale în timpul înregistrării.
Bonusul apare în contul tău în maxim 2 zile de la completarea verificării.
 

Termeni și condiții

  • Rotirile oferite drept bonus au o valoare de 5 bani (0,05 lei) fiecare
  • Rotirile se pot juca la Sizzling Hot Deluxe
  • Va trebui să accepți bonusul în maxim 24 de ore de la acordare, altfel se pierde
  • După care vei avea la dispoziție 7 zile pentru a le folosi
  • Dacă ai deja un bonus activ în cont, va trebui să-i completezi cerințele de rulare înainte de a primi cele 288 de runde gratuite
  • Câștigurile obținute vin cu o cerință de rulare foarte prietenoasă, de doar 1x la jocuri de păcănele
  • Jocurile Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) respectiv toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest" sunt excluse de la completarea cerințelor de rulare.
  • Pentru detalii suplimentare vizitează pagina promoției.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari și dinamici operatori de jocuri de noroc din România… și unul cu poate cele mai atractive oferte. Știai, de exemplu, că poți câștiga un BMW zilnic dacă pariezi pe meciurile EURO 2020?
Superbet are o rețea extinsă de agenții stradale unde poți efectua inclusiv depuneri și retrageri din contul tău de cazinou online. De asemenea, Superbet are și un jackpot progresiv în rețea care se poate câștiga pe orice joc eligibil, atât online cât și în lumea reală.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus