2022 te întâmpină cu bonusuri fără depunere pe Superbet – 22 RON sport și 222 rotiri gratuite!


Superbet revine în anul 2022 cu ofertele sale atractive pentru noii jucători. Dacă te gândești să plasezi un bilet pe un eveniment sportiv pentru prima dată sau să-ți încerci mâna la sloturi online sau câteva runde de ruletă, iată câteva motive pentru care să-i alegi pe cei de la Superbet.

Operatorul oferă în luna ianuarie un pachet de bun venit generos în valoare de 22 RON fără depunere la sport și 222 rotiri gratuite la Burning Hot. Detalii mai jos:

Rotiri gratuite Superbet

Când este valabilă promoția și cine o poate revendica?

Promoția se desfășoară în perioada 7-23 Ianuarie 2022 și este disponibilă doar pentru jucătorii noi care își deschid un cont pe platforma Superbet și îl validează în acest interval de timp.

Cum obțin bonusurile?

Nimic mai simplu – doar înscrie-te pe Superbet prin acest link, completează formularul de înregistrare cu datele tale personale și confirmă-le. Apoi, validează contul cu buletinul pentru verificările KYC în perioada promoției. De asemenea, nu uita să vizitezi secțiunea profil și să bifezi că ești de acord să fii contactat în legătură cu bonusuri, promoții și campanii Superbet (acordul de marketing). Acest pas este esențial pentru a fi eligibil pentru ambele bonusuri.

Cerințe de rulaj pentru bonusuri

Bonusul la pariuri sportive

are o valoare de 22 RON, se acordă fără depunere și poate fi utilizat doar în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet. El se acordă pariorilor eligibili în maxim 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condițiilor și este valabil 7 zile. Bonusul are cerințe de rulaj de 6x – la acestea contribuie toate pariurile câștigătoare sau necâștigătoare cu cotă pe fiecare eveniment de 1.60. Bonusul nu poate fi utilizat în secțiunea virtuale și, deși îl poți folosi și pentru evenimente cu cote mai mici de 1.60, acestea nu vor fi luate în calcul pentru rulaj. De asemenea, nici pariurile pe competiții anulate nu vor fi luate în calcul.

Bonusul în cazino

pentru a îndulci și mai mult începutul anului 2022, Superbet adaugă și 222 rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot, slotul vedetă cu fructe și șeptari al celor de la EGT. Rotirile au cerințe de rulaj de 1x iar valoarea fiecăreia este de 0.2 RON – poți îndeplini rulajul atât din aplicația mobilă Superbet, cât și direct de pe site, accesând secțiunea „jocuri”. De la rulaj sunt excluse video poker-ul, blackjack-ul și ruleta. În calculul rulajului, sloturile au o pondere de 100%, cu excepția următoarelor titluri - Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator, Book of Oz: Lock N Spin și întreaga secțiune "Egypt Quest". Dacă ai îndeplinit cu succes condițiile, primești rotirile în maxim 48 de ore și ai la dispoziție 24 ore să le accepți (vei primi o notificare pop-up în cont la următoarea logare). Rotirile sunt valabile 7 zile și le poți folosi deschizând fereastra slotului Burning Hot de la EGT – dacă în această perioadă, nu ai îndeplinit cu succes rulajul, atât rotirile, cât și câștigurile acumulate vor fi anulate.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus