119 rotiri gratuite la Shining Crown la verificarea contului Superbet


Odată cu încălzirea din ce în ce mai accentuată a vremii și ofertele devin mai fierbinți. Superbet, de exemplu, începe săptămâna cu un bonus demn de numele său destinat jucătorilor noi: pe lângă rotirile zilnice Superspin cu bonusuri poți primi acum și 119 rotiri gratuite la Shining Crown - iar pentru asta tot ce trebuie să faci este să-ți verifici contul.

Verificarea contului Superbet

Verificarea contului este un pas obligatoriu în „cariera” de jucător sau parior a fiecăruia dintre noi - conform reglementărilor, orice cont neverificat în cel mult 30 de zile de la deschidere va fi șters. Procedura este simplă și fără complicații - găsești pașii de parcurs în cazul Superbet aici.
Ultima promoție Superbet transformă această procedură simplă într-una potențial profitabilă prin adăugarea unor rotiri gratuite.

Superspin + 119 rotiri gratuite Shining Crown

119 rotiri gratuite Shining Crown superbet

Promoția se adresează jucătorilor noi care deschid un cont nou și validează contul Superbet în perioada 10-20 mai 2021. Rotirile gratuite în valoare de 0,2 lei fiecare vor apărea în cont în ziua de după completarea procedurii de validare, iar jucătorul va avea 24 de ore să-și revendice rotirile. 

Termeni și condiții

Ca orice bonus oferit de orice cazinou online sau casă de pariuri, și acesta vine cu termeni și condiții. Iată-le pe cele mai importante, pe scurt:

  • Rotirile gratuite se acordă jucătorilor noi care se înregistrează folosind acest link și completează procedura de verificare a contului superbet.ro în perioada 10-20 mai 2021.
  • fiecare rundă gratuită la jocul Shining Crown are o valoare de 0,2 lei
  • jucătorii trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri pentru a putea primi bonusul oferit
  • Câștigurile generate folosind rotirile gratuite vin cu o cerință de rulaj de 1x care trebuie completate în secțiunea Jocuri, de preferință la jocurile de păcănele / slot machine
  • Sunt excluse jocurile Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest"
  • Bonusul va fi creditat în cel mult 48 de ore de la completarea verificării contului, apoi trebuie acceptat în maxim 24 de ore de la acordare
  • Rotirile gratuite au o valabilitate de maxim 7 zile de la acceptare

Condițiile complete de acordare a bonusului sunt disponibile aici.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus