10 Burning Heart - Jocul săptămânii la NetBet


De Dragobete, inimile noastre toate s-au aprins, probabil, odată cu venirea mult-așteptatei primăveri. Ce joc ar fi mai bun pentru a sărbători aceste două întâmplări ca 10 Burning Hearts, jocul săptămânii la NetBet? Iar cei cale aleg să întâmpine dragostea (sau primăvara, după caz) cu acest joc EGT pot câștiga și un premiu suplimentar!

 

Păcănele EGT

10 Burning Heart

10 Burning Heart este un joc de tip slot machine cu 5 role, trei rânduri de simboluri și 10 linii de plată fixe. Miza minimă a acestui joc este de 1 fisă pe linie, iar miza maximă, 20 de fise, pentru o miză maximă totală de 200 de fise pe rotire.

10 Burning Heart este un joc de păcănele clasic, cu simboluri precum fructe, clopote și șeptarul norocos pe role. Inima a fost aleasă drept simbol wild în joc - simbol care poate înlocui oricare alt simbol normal într-o combinație câștigătoare.

Jocul are două simboluri scatter - simbolul dolar ($) care oferă cea mai mare plată posibilă pe rotire (de 100 de ori miza pe rotire) și cel stea (★) care apare doar pe rolele 1, 3 și 5 și care plătește de 20 de ori miza pe rotire. Jocul nu are rotiri gratuite.

10 Burning Heart

 

Jocul săptămânii

10 Burning Heart este Jocul Săptămânii 22 februarie - 28 februarie 2021 (ora 23:59) la NetBet, ceea ce înseamnă că jucătorii acestui titlu pot câștiga premii speciale.

Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul 10 Burning Heart în această perioadă.

10 Burning Hot Jocul saptamanii Netbet

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 
 
Dacă ești începător la cazino, este posibil să fi auzit înainte de Netbet. Astăzi, însă, pe online cazinouri îți vom prezenta o recenzie completă – cum te înregistrezi aici, ce bonusuri și programe de loialitate te așteaptă în 2021 și cum se compară oferta Netbet cu cea a altor operatori.
 

Despre EGT

 
Euro Games Technology (EGT) Interactive este un furnizor de jocuri de noroc atât online cât și în lumea reală cunoscut pentru jocurile sale distractive și moderne. Compania furnizează soluții pentru cazinouri și săli de jocuri precum și cazinouri online și pe mobil.
EGT a fost înființată în 2002 în Bulgaria. De atunci, compania s-a extins în 25 de piețe din întreaga lume, oferind soluții operatorilor peste tot de la America de Nord la Asia. Produsele sale sunt asamblate și livrate într-o fabrică de 51,000 de metri pătrați din Sofia. 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus