Aztec Gems Deluxe

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Când conchistadorii au ajuns în America de Sud, ei visau de orașe poleite cu aur și comori inimaginabile. Deși nu le-au găsit până la urmă, visul bogățiilor nemaivăzute a rămas viu în inimile tuturor. Iar jocul de păcănele Aztec Gems Deluxe oferă jucătorilor săi posibilitatea de a câștiga un pic din aceste comori misterioase sud-americane prin nenumăratele sale opțiuni de câștig.

Dezvoltator
Pragmatic Play
Format
3x3x9
Miza maxima
360 lei
RTP
96,5%
Rotiri gratuite
Nu
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe este un joc de tip slot machine cu trei tambururi, trei rânduri de simboluri și 9 linii de plată. Are simboluri care reprezintă comori - aur și pietre prețioase - și simboluri speciale inspirate din cultura aztecă.
 
Jocul are un simbol wild care înlocuiește orice alt simbol și unul scatter - numit în joc simbolul cu bani - care oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga sume consistente, poate chiar și un jackpot.

Aztec-Gems-Deluxe-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Diamante-Online-Cazinouri

Cum decurge un joc Aztec Gems Deluxe

Jucătorii pot seta valoare fisei (de la 0,04 la 4 lei) și numărul de fise pe linie (de la 1 la 10) pentru o miză maximă de rotire de până la 360 de lei. Jocul este optimizat pentru mobil - are o interfață ușor de folosit pe un touchscreen și o opțiune de consum redus al bateriei. De asemenea, are și o setare pentru joc rapid care îi dă jocului o viteză foarte ridicată, mai ales în timpul jocului automat.
 
Jocul automat vine și cu opțiunea de joc turbo care îl face și mai rapid, transformând Aztec Gems Deluxe în poate cel mai rapid joc de păcănele disponibil astăzi.

Rotiri gratuite și jackpot Aztec Gems Deluxe

Pentru a avea posibilitatea de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi - Mini, Minor, Major și Grand - este nevoie de cel puțin patru simboluri cu bani simultan pe ecran.
 
Aztec-Gems-Deluxe-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Diamante-Online-Cazinouri
 
Jucătorii primesc un număr de rotiri gratuite cu un set alternativ de tambururi care au numai simboluri cu bani (și goale). De fiecare dată când apar simboluri cu bani suplimentare, jucătorul primește rotiri suplimentare. Fiecare simbol are o sumă înscrisă pe ea, sumă pe care jucătorul îl câștigă la sfârșitul rotirilor. Dacă pe unul dintre simboluri apare numele unui jackpot, jucătorul îl câștigă și pe acesta.
 
Aztec-Gems-Deluxe-Rotiri-Gratuite-Jackpot-Joc-Pacanele-Diamante-Online-Cazinouri

Concluzie Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe este un joc interesant cu un format neobișnuit. Merită încercat și de cei care caută un joc distractiv fără câștiguri în bani reali - are o grafică atractivă și relaxantă, perfectă pentru a alunga stresul. Jocul vine însă și cu posibilitatea de a câștiga sume consistente, chiar și dacă nu luăm în considerare jackpotul său generos, făcându-l o alegere distractivă și potențial profitabilă pentru cei care joacă păcănele pe bani reali.
Păcănele Pragmatic Play

Joacă Aztec Gems Deluxe gratis

Aztec Gems Deluxe

Joaca acum Aztec Gems Deluxe la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
3.
2x 100% până la
1000 RON
100
rotiri gratuite
500+
4.
pana la
1500 RON
680+
5.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
900+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Gems Bonanza
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Pragmatic Play
RTP: 96,51%
Vezi joc
Cowboys Gold
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
4,90 / 5
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus