Age of The Gods: Ruler of the Sky

4,50 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea

Miturile antice sunt totdeauna umplute de zei și eroi, monștri și demoni, nemaivorbind de comori misterioase de descoperit - cel puțin când vine vorba de păcănelele inspirate din ele. Playtech se folosește de ele din plin: are o serie întreagă de jocuri inspirate din personajele mitice din Grecia antică, fie ele zeii Olimpului sau eroii antici. Iar aventurile lor duc toate la aceeași destinație: un jackpot consistent.

Dezvoltator
Playtech
Format
5x4x40
Miza maxima
400 fise
RTP
91.04%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Da
Joc automat
Da
Jackpot
Da

Descriere Age of The Gods: Ruler of the Sky

Age of The Gods: Ruler of the Sky este un joc de tip slot machine din seria „Age of the Gods” dezvoltată de Playtech. Formatul său poate fi cunoscut pentru fanii genului - pe lângă celelalte jocuri din aceeași serie, și alte jocuri Playtech au o formă similară (precum, de exemplu, jocul DC Justice League). Jocul are cinci tambururi, patru rânduri de simboluri și 40 de linii de plată fixe. El este inspirat din mitul eroului grec Perseu, cunoscut nu doar pentru uciderea gorgonei Medusa dar și pentru prietenia sa cu calul înaripat Pegas.
Age of The Gods Ruler of the Sky Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Calul înaripat are un rol important în joc - el servește drept simbol wild. Simbolurile wild sunt stivuite pe toate rolele și pot înlocui oricare simbol în afara scatter. Celelalte simboluri sunt și ele de o inspirație greacă, cum ar fi o amforă, Partenonul, lira lui Apollo sau coiful lui Hades (pe care Perseu îl folosește să devină invizibil), plus simboluri minore responsabile pentru câștiguri mai mici, împrumutate din cărțile de poker (9, 10, J, Q, K, A). 
Jocul are și un simbol scatter care declanșează rotirile gratuite.

Cum decurge un joc Age of The Gods: Ruler of the Sky

Jucătorii pot seta numărul de linii active și miza totală pe învârtire. Miza pe linie poate fi de 0,01 la 10 fise pe linie, deci maxim 400 de fise pe rotire.
Jocul în sine este simplu și fără complicații. Jucătorii au posibilitatea de a seta viteza (Mod Turbo) și până la 99 de rotiri automate sau joc automat până la declanșarea rotirilor gratuite sau a jocului de jackpot. 

Rotiri gratuite Age of The Gods: Ruler of the Sky

Trei simboluri scatter pe tambururile 2, 3 și 4 declanșează 5 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, numărul simbolurilor wild de pe tambururi crește, oferind astfel șansa unor câștiguri și mai consistente. Dacă în timpul lor apar din nou simboluri scatter pe tambururile 2, 3 și 4, jucătorul câștigă 5 rotiri gratuite suplimentare. 
 
Age of The Gods Ruler of the Sky Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri

Jackpot Age of The Gods: Ruler of the Sky

Seria Age of Gods de la Playtech are patru jackpoturi de câștigat: Power, Super Power, Extra Power și Ultimate Power. Cel mai mare dintre cele patru este Ultimate Power - când este câștigat, acest jackpot se resetează la 100,000 de euro. Jackpotul Age of the Gods Ultimate Power este câștigat, în medie, odată la 6 săptămâni, plătind, în medie, circa 500,000 de euro. Cel mai mare câștig Ultimate Power în istoria sa este de 972,000 de euro, iar cel mai recent câștig a fost înregistrat în decembrie 2020.
 
Age of The Gods Ruler of the Sky Rotiri Gratuite Jackpot Joc Pacanele Jackpot Online Cazinouri
 
Minijocul unde se poate câștiga un jackpot Age of Gods este declanșat aleator, fără restricții la miza pe rotire. Totuși, dezvoltatorul susține că șansele să fie declanșat sunt mai mari dacă și miza este mai mare. Minijocul prezintă o grilă de 4x5 monede de aur unde jucătorul poate dezveli diferite premii. Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să găsească trei simboluri identice. 

Concluzie Age of The Gods: Ruler of the Sky

Age of The Gods: Ruler of the Sky nu este cel mai frumos joc disponibil online. Îi lipsesc anumite lucruri mărunte, precum animațiile simbolurilor implicate în combinațiile câștigătoare, cu care ne-au obișnuit alți dezvoltatori de jocuri mai tineri și mai dinamici, ceea ce îl face un pic cam plictisitor pentru cei care îl joacă pentru distracție.
Jocul este, însă, destul de darnic ca să atragă atenția jucătorilor pe bani reali, mai ales din cauza jackpoturilor consistente care se pot câștiga.
Age of The Gods: Ruler of the Sky

Joaca acum Age of The Gods: Ruler of the Sky la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite
650+
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Justice League
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Playtech
RTP: 96.3%
Vezi joc
Gladiator Jackpot
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plinaJumatate de stea
4,50 / 5
Playtech
RTP: 94.1%
Vezi joc
Gem Heat
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina
5,00 / 5
Playtech
RTP: 96.05%
Vezi joc
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus