Age of Conquest

5,00 / 5
Stea plinaStea plinaStea plinaStea plinaStea plina

Age of Conquest este cel mai nou slot machine lansat de dezvoltatorul Neon Valley Studios și distribuit de Microgaming. Dezvoltatorul poate părea cunoscut pentru titluri precum Aurora Wilds sau recent-introdusul slot cu jackpot Atlantean Treasures Mega Moolah care folosește rețeaua de jackpoturi Microgaming.

Dezvoltator
Neon Valley Studios
Format
5x3x20
Miza maxima
10 jetoane pe linie, 200 jetoane
RTP
96,14%
Rotiri gratuite
Da
Start-Stop
Nu
Joc automat
Da
Jackpot
Nu

Descriere

Age of Conquest este un joc cu tematică fantasy. Tambururile sale au două simboluri speciale - războinica și magiciana - care se extind pe tot tamburul, împreună cu calul și grifonul, spada și poțiunea magică, respectiv J, Q, K și A pentru câștigurile mai mici. Jocul vine, de asemenea, cu un simbol wild care poate înlocui oricare alt simbol în combinațiile câștigătoare, dar și un simbol scatter care pornește rotirile gratuite. Pe lângă acestea, jocul vine și cu un simbol special, diamantul. Când un astfel de simbol aterizează pe ecran, el este „colectat” pe partea de sus al ecranului. Când un tambur are două diamante, el este transformat într-un tambur wild pentru următoarele două rotiri.

 

Age of Conquest Rotiri Gratuite - Jackpot - Joc Pacanele

Cum decurge un joc Age of Conquest

După setarea mizei pe linie, jucătorii pot învârti tambururile prin apăsarea butonului din mijloc (nu se poate roti prin apăsarea Space). O rotire durează puțin, ceea ce face jocul destul de rapid.
 
Combinațiile câștigătoare se socotesc normal, de la stânga la dreapta. Fiecare tambur are un simbol de diamant pe el - dacă simbolul aterizează pe ecran de două ori, întreg tamburul este transformat în wild pentru următoarele două rotiri.
 
Age of Conquest Rotiri Gratuite - Jackpot - Joc Pacanele
 
Jocul nu are opțiune pentru „risc” (șansa de a multiplica suma câștigată). Jetoanele câștigate se adaugă imediat la totalul jucătorului.

Rotiri gratuite Age of Conquest

Rotirile gratuite ale jocului se activează dacă trei simboluri scatter aterizează pe ecran în același timp. Jucătorul va avea șansa de a alege una dintre cele trei variante de rotiri gratuite:
- 2 rotiri gratuite cu trei tambururi wild
- 8 rotiri gratuite cu două tambururi wild
- 25 rotiri gratuite cu un singur tambur wild
 
Tambururile rămân wild pe tot parcursul rotirilor gratuite dar poziția lor se poate schimba la fiecare rotire. Rotirile gratuite se pot reactiva dacă în timpul jocului, apar din nou trei simboluri scatter pe ecran în același timp.
 
Age of Conquest are o grafică captivantă și o atmosferă aparte care-l face perfect atât pentru distracție cât și pentru joc pe bani reali. Rotirile gratuite sunt greu de activat dar tambururile wild dau, totuși, destul de multe șanse de câștig jucătorilor. Cu toate acestea luate în considerare, Age of Conquest este un joc ce merită încercat.
Age of Conquest

Joaca acum Age of Conquest la urmatoarele cazinouri

Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Alte jocuri
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
1300+
Păcănele

Alte păcănele recomandate

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus